Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy minél hamarabb...

Mit tegyek hogy minél hamarabb ilyen hosszú legyen a hajam?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem kb. a mellemig ér,de hamar szeretnék ilyen hosszú hajat :) mit tegyek (tippek,tanácsok) amivel ilyen hosszú lehet a hajam meglehetősen hamar! :) (Persze azt nem várom hogy már másnapra olyan hosszú legyen csak ne több évig tartson míg megnő) SOS! :)

2011. febr. 15. 17:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
fejenállás!!
2011. febr. 15. 17:28
 2/16 anonim ***** válasza:
43%

Én úgy tudom, hogy amikor töredezik a vége azt le kell

vágni és úgy gyorsabban és egészségesebben nő a hajad.

2011. febr. 15. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz póthajaz használni, akkor igazából semmit nem tehetsz, nincsenek csodaszerek.Esetleg kovaföld kapszula, hajszesz, vitaminok (biované azt hiszem) ezek mind erősítik a hajat, így talán nem kell annyiszor fodrászhoz menni és vágatni a végéből.Kerüld a hajfestéket, a sok kenceficét és a hajvasalót.Amikor növesztettem a hajam, melír volt benne, és nagyon törte, le kellett vágatnom, ráadásul göndörödött egy kicsit így sok krémet tettem rá, lakkot, zselét, hát nem tett jót neki.
2011. febr. 15. 17:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, mielőtt megkérdeznéd, teljesen komolyan jrtam a fejenállásos dolgot:) azonkívül különböző tablettákat szedhetsz: Viviscal, Biovanne stb.:) vagy ricinuspakolás. én ezeket tudom:)
2011. febr. 15. 17:34
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
ha nem cseszed el a hajad vasalással, festéssel és egyéb szarokkal akkor nem töredezik, nem kell vágni, és hamar ilyen lehet.
2011. febr. 15. 18:28
 6/16 anonim ***** válasza:
10%
te aki komolyan írtad a fejenállást, elmagyaráznád hogy ez miért és hogyan is segítené a haj növekedését? :D kicsit vicces hogy ilyesmiket még bárki is komolyan elhisz.
2011. febr. 15. 18:31
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
a fejenállás télleg igaz..én minden nap..reggel 5x feje állok..este több időm van akkor 10 x ..és 1hónap alatt 2.5 cm-t nő a hajam..viszont ha a fejedből nő a haj...levágod a végét mért nőne gyorsabban?:D
2011. febr. 15. 19:16
 8/16 anonim ***** válasza:
29%

akkor honnan vágasson a tövéből? meg amúgy is megerősödik a haj, nem nő gyorsabban, ugyanúgy fog nőni attól h levágatja. csak ha már megakarja növeszteni akkor vágasson belőle h egészséges szép legyen majd a vége.

L*-*

2011. febr. 15. 20:04
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

FEJENÁLLÁS: Mivel a vérkeringés lényegében "fejreáll" Így sok vér jut a fejbe, amely beindítja a fejbőrben lévő anyagcserét, illetve tápanyag pótolást. Így a hajhagymák serkentik a hajszálak növekedését.

LEVÁGATÁS: Egyrészt mivel a hajvégek töredeznek, akkoris ha nem csinálsz vele semmit, valamennyi töredezett hajszálad mindig lesz, ezeket levágva a haj erősebb lesz és nem gyengül tovább. Úgy működik, mintha egy kötött pulóvernek kihúzod egy cérnéjét/fonalját, akkor az egész elkezd vékonyulni, majd elfogyni.

A másik, hogy ahogy nő a hajad 2 centit, úgy az le is törik, ha a hajvégeid nem erősek.

Én nagyon tudom ajánlani a Bánfi hajszesz. Sok jó dolgot hallottam róla, így kipróbáltam és számomra nagyon jó volt. Sokkal többet nő tőle a hajam, ráadásul nálam pluszpont, hogy termésetes alapanyagú (nagyrészt), és gyógynövényes. Hidd el többet segítesz a hajadnak egy gyógynövényes szesszel, mint egy gyógyszeres mindenféle vegyszerrel.

2011. febr. 15. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
akkor én, a első válaszoló, nem írom le még 1x, hogy mitől jó a fejenállás:)
2011. febr. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!