Mit tegyek hogy minél hamarabb ilyen hosszú legyen a hajam?
Nekem kb. a mellemig ér,de hamar szeretnék ilyen hosszú hajat :) mit tegyek (tippek,tanácsok) amivel ilyen hosszú lehet a hajam meglehetősen hamar! :) (Persze azt nem várom hogy már másnapra olyan hosszú legyen csak ne több évig tartson míg megnő) SOS! :)
Én úgy tudom, hogy amikor töredezik a vége azt le kell
vágni és úgy gyorsabban és egészségesebben nő a hajad.
akkor honnan vágasson a tövéből? meg amúgy is megerősödik a haj, nem nő gyorsabban, ugyanúgy fog nőni attól h levágatja. csak ha már megakarja növeszteni akkor vágasson belőle h egészséges szép legyen majd a vége.
L*-*
FEJENÁLLÁS: Mivel a vérkeringés lényegében "fejreáll" Így sok vér jut a fejbe, amely beindítja a fejbőrben lévő anyagcserét, illetve tápanyag pótolást. Így a hajhagymák serkentik a hajszálak növekedését.
LEVÁGATÁS: Egyrészt mivel a hajvégek töredeznek, akkoris ha nem csinálsz vele semmit, valamennyi töredezett hajszálad mindig lesz, ezeket levágva a haj erősebb lesz és nem gyengül tovább. Úgy működik, mintha egy kötött pulóvernek kihúzod egy cérnéjét/fonalját, akkor az egész elkezd vékonyulni, majd elfogyni.
A másik, hogy ahogy nő a hajad 2 centit, úgy az le is törik, ha a hajvégeid nem erősek.
Én nagyon tudom ajánlani a Bánfi hajszesz. Sok jó dolgot hallottam róla, így kipróbáltam és számomra nagyon jó volt. Sokkal többet nő tőle a hajam, ráadásul nálam pluszpont, hogy termésetes alapanyagú (nagyrészt), és gyógynövényes. Hidd el többet segítesz a hajadnak egy gyógynövényes szesszel, mint egy gyógyszeres mindenféle vegyszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!