Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ajánlják itt többen is...

Miért ajánlják itt többen is a csalánsampont zsíros hajra?

Figyelt kérdés

A boltban, amiket láttam, mindegyikre az volt írva, hogy száraz hajra. A hajszeszre is.

Már nem tudom mit próbáljak ki, most éppen búzacsírás babasampont használok, de az se ér semmit. A hajam egy tragédia, reggel megmosom, estére már csillog és másnap este újra moshatom. Már le is vágattam, hogy ne kelljen annyit szárítani, stb. de ez egy katasztrófa...):

2009. febr. 11. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ugy tudom hogy ha száraz a haj,fejbőr akkor kell csalán sampont/szeszt használni.
2009. febr. 11. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Sztem ezzel érdemes lenne bőrgyógyászhoz fordulnod, mert elég komolynak tűnik a probléma. nekem is zsíros a hajam, de engem "csak" 2 nap után ér el full zsírosodás végzete.

esetleg megpróbálhatnád a kénes samponokat (patikákban lehet kapni) szárító hatása van. apukám használt ilyet a fejére, és neki hatott. a drogériákban kapható flancos samponokkal ne is kísérletezz többet, azok ilyen erős zsírosodásnál teljesen hatástalanok.

2009. febr. 11. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is így van. Először is ne kifejezetten zsíros hajra való sampont vegyél mert azok nem gyakori használatra valóak. Én a Fructies zsíros tövű száraz végű hajra való samponját használom és van hozzá nagyon jó balzsam is. Kipróbáltam én is már mindenfélét, zsíros hajra való csalánsampont is és nem váltak be. Eddig talán ez a legjobb. Használok Dry szárazsampont is, hogy ne kelljen olyan gyakran hajat mosni. Azt is lehet drogériában kapni. Ja és ne szárítsd egyáltalán, vagy csak olyan hajszárítóval ami tud hűvösebb levegőt is fújni nem csak meleget.
2009. febr. 12. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A csalánsampon azért jó zsíros hajra, mert a csalán csökkenti a faggyútermelést, így kevésbé fog zsírosodni.
2009. febr. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!