Miért ajánlják itt többen is a csalánsampont zsíros hajra?
A boltban, amiket láttam, mindegyikre az volt írva, hogy száraz hajra. A hajszeszre is.
Már nem tudom mit próbáljak ki, most éppen búzacsírás babasampont használok, de az se ér semmit. A hajam egy tragédia, reggel megmosom, estére már csillog és másnap este újra moshatom. Már le is vágattam, hogy ne kelljen annyit szárítani, stb. de ez egy katasztrófa...):
Sztem ezzel érdemes lenne bőrgyógyászhoz fordulnod, mert elég komolynak tűnik a probléma. nekem is zsíros a hajam, de engem "csak" 2 nap után ér el full zsírosodás végzete.
esetleg megpróbálhatnád a kénes samponokat (patikákban lehet kapni) szárító hatása van. apukám használt ilyet a fejére, és neki hatott. a drogériákban kapható flancos samponokkal ne is kísérletezz többet, azok ilyen erős zsírosodásnál teljesen hatástalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!