Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tankinit kiknek ajánlják?

Tankinit kiknek ajánlják?

Figyelt kérdés

Új fürdőruhát szeretnék venni, viszont van felesleg a hasamon, combomon... Azt olvastam, meg ahogy láttam is, hogy a tankini épp a hasat takarja. Akkor az jó lenne nekem? És a vastag combokra...? :/ Sima bugyis, vagy francia bugyis alsó a jó?

És tankinit milyen boltban kaphatok? Fellehet rendesen próbálni? (gondolom a bugyi részt nem lehet úgy rendesen felpróbálni - de a felsőt igen?)

15/l

2011. jún. 26. 17:31
 1/6 anonim válasza:
59%
Szerintem jól állna. Eltakarja a hasad, de mégis divatos. Szerintem, ha vastag a combot inkább a francia bugyis fürdőruhát válaszd. Szerintem, ha körülnézel fehérnemű boltokban biztos találsz ( Amnesia, Calcedonia, Tezenis). Jó nyarat!
2011. jún. 26. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Hát szerintem a tankini eleve furcsa és csak a nagyon jó csajokon áll jól, mert rajtuk minden jól áll. De máson nekem nem tetszene, magamon se.
2011. jún. 26. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

A francia bugyis alsó éppen vastagabbnak mutatja a combokat, úgyhogy én inkább egy oldalt megkötős bugyit vennék a helyedben.

A tankinit felpróbálhatod, másik fehérneműre az alsót is, és akkor fogod látni, hogy jól áll-e mert az még nem minden, hogy eltakarja a hasad, meg nem tudjuk hogy mennyi "takargatnivaló" van rajtad.

2011. jún. 26. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jo valasztas a takini mert jobban kiemeli a felesleget a hasadon,es kilatszanak a hurlak.szerintem inkabb valasz egy bikinit.
2011. júl. 1. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:

tanikinit a molettebb nőkre alkották.

fel lehet rendesen próbálni,és a bugyi részébe is belebújhatsz a saját bugyidban.

tanikint én még csak a boltokban sima bugyis komóval láttam:)

tankinik vannak fürdőruha boltokban tutira:D

2011. júl. 1. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt mindenki ajánlgatja általában a tankinit.

Szerintem az egybedressz után a legszerencsétlenebb fürdőruha-találmány.

Akinek jó alakja van, annak nincs szüksége takargatásra.

Akinek viszont kevésbé van jó alakja, is jobban jár a bikinivel, mert a tankini pont a legrosszabb helyen vágja ketté az alakot, mellesleg vizesen ugyanúgy tapad, egy szóval szörnyű.

Ha nem 100-120 (és afölött) kg az ember, akkor inkább maradjon a bikininél, mert bár a tankini célja takarás lenne, pont, hogy inkább felhívja a figyelmet a kevésbé előnyös részekre.

Én bikinit veszek, az biztos.

2011. júl. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!