Tankinit kiknek ajánlják?
Új fürdőruhát szeretnék venni, viszont van felesleg a hasamon, combomon... Azt olvastam, meg ahogy láttam is, hogy a tankini épp a hasat takarja. Akkor az jó lenne nekem? És a vastag combokra...? :/ Sima bugyis, vagy francia bugyis alsó a jó?
És tankinit milyen boltban kaphatok? Fellehet rendesen próbálni? (gondolom a bugyi részt nem lehet úgy rendesen felpróbálni - de a felsőt igen?)
15/l
A francia bugyis alsó éppen vastagabbnak mutatja a combokat, úgyhogy én inkább egy oldalt megkötős bugyit vennék a helyedben.
A tankinit felpróbálhatod, másik fehérneműre az alsót is, és akkor fogod látni, hogy jól áll-e mert az még nem minden, hogy eltakarja a hasad, meg nem tudjuk hogy mennyi "takargatnivaló" van rajtad.
tanikinit a molettebb nőkre alkották.
fel lehet rendesen próbálni,és a bugyi részébe is belebújhatsz a saját bugyidban.
tanikint én még csak a boltokban sima bugyis komóval láttam:)
tankinik vannak fürdőruha boltokban tutira:D
Itt mindenki ajánlgatja általában a tankinit.
Szerintem az egybedressz után a legszerencsétlenebb fürdőruha-találmány.
Akinek jó alakja van, annak nincs szüksége takargatásra.
Akinek viszont kevésbé van jó alakja, is jobban jár a bikinivel, mert a tankini pont a legrosszabb helyen vágja ketté az alakot, mellesleg vizesen ugyanúgy tapad, egy szóval szörnyű.
Ha nem 100-120 (és afölött) kg az ember, akkor inkább maradjon a bikininél, mert bár a tankini célja takarás lenne, pont, hogy inkább felhívja a figyelmet a kevésbé előnyös részekre.
Én bikinit veszek, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!