Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 évnyi szőkeség után meredek...

12 évnyi szőkeség után meredeken váltottam: feketére. Egy csomó kérdésemre válaszolna valaki?

Figyelt kérdés

-Az átfestés óta minden egyes hajmosáskor fekete a víz alattam. Miért??? Mikor lesz tiszta a víz végre?

-Melyik a legjobb színvédő sampon és balzsam?

-A fekete hajamból lehet barnát csinálni? (nagyon sötét barnát)

-Most hogy fekete és nem hidrogénezett, egészségesebb lesz a hajam?

Köszi előre is, ezer hála!

2011. febr. 13. 17:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Egy hónapja lett befestve.
2011. febr. 13. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom,hogy a fekete a legkárosabb hajfesték és ebben a legtöbb ammónia található.
2011. febr. 13. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet belőle barnát csinálni, csak arra figyelj, hogy fokozatosan változtasd a színt. Nekem is sok idő eltelt, hogy pl szőke lettem a feketéből (eredetileg is szőke vagyok).

Most vörös a hajam, nekem is fog még, ha hajat mosok (nekem 2 hete lett festve 3 évnyi szőke után), ez természetes:-)

Most Garniert használok, balzsamból meg DM-eset, de ami a legjobb volt, a Sunsilk, de azt nagyon kevés helyen látok.

2011. febr. 13. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
A fekete is káros,de látványra talán nem annyira,mint a szőke.Majd meglátod egy pár hajmosás után,hogy kifog kopni a fekete a hajadból.És magától lesz sötétbarna,vagy lehet,hogy még világosabb is.
2011. febr. 13. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát egészségesebb biztos nem lessz a haj, mivel a fekete jobban károsítja, roncsolja a hajat mint a szőke...csak a szőkén nem annyira látni, ha nagyon eltöredezett. A feketével vigyázni kell mert abban van alegtöbb ammónia ami egy idő után vagy annyira elroncsolja a fejbőrt, hogy kihullik a haj vagy a haj nem bírja magát miatta...de ált ez a veszélyesebb is a szervezetre mert sokkal több káros anyagot tartalmaz...a víz szntem még kb 2 hónapig fekete lesz, mert ugye kicsit kopik még a festék.

A samponról pedig inkább bio patikába menj....ott nem akasztanak rád minden szart :S:S

2011. febr. 13. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért fekete a víz, mert az agyonszőkített hajadban nincsenek pigmentek, mert a hidrogén kiölte mindet. Ennél fogva nincs, amiben a szín "megkapaszkodjon". Szerintem hamar be tudod festeni 3-asra, vagy 4-esre a hajadat, mert hamar le fogja dobni a hajad a színt. Ajánlok egy igen-igen szuper festéket, a neve Magicolor, és ajánlom neked az összes terméküket, mindent, ami a hajadat ápolni tudja, legfőbb képen az orchidea sorozatot.

2011. febr. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!