Szőke vs. Barna, melyik jobb?
Figyelt kérdés
Ha valakinek mindkét hajszín jól áll, melyikre szavaznátok?2011. febr. 13. 14:23
1/21 anonim válasza:
Barna, mert ilyen színű a hajam :)
2/21 anonim válasza:
Barna. Nekem sohasem tetszett a szőke haj.
4/21 anonim válasza:
Szőke, mert manapság minden 2. csaj barnára vagy feketére festi a haját, vagyis egyedibb.
5/21 anonim válasza:
barna!!! a szőke tönkre teszi a hajat
7/21 anonim válasza:
A természetes szőke haj egyszerűen csodálatos.:)
Nekem sötét szőke hajam van és barnát szeretnék.De csak azért mert olyan seszínű és a barna felé hajlik.Ám mindenkinek barna haja van és számomra az már snassz.Viszont az már undorító,ha valakinek festett szőke,hidrogénezett haja van.Hányom el magam,és egyesek azért lesznek szőkék,hogy a fiúknak bejöjjenek..Undorító szokás,de már kezdünk ebből a korból kilábalni.:)) Bocsánat akit megbántottam.
8/21 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg szőke a hajam(nagyon világos, és festett, de nem vagyok az a tipikus hülye szőke p*csa). Már 1-2hónapja gondolkodok, hogy barnára kellene festetnem, de félek, hogy megbánnám. Ezért érdekel a lehető legtöbb vélemény, persze nem ez alapján fogok dönteni, de azért valamit segítene:)
2011. febr. 13. 18:35
9/21 anonim válasza:
Mondjuk ha egy képet küldenél magadról vagy tennél ki egyet megmondanánk. Mert így látatlanban lehet h nem állna jól a barna!Én pl. eredetileg világosbarna vagyok és szőkésbarnára van festve. Mindkettő jól áll, mert fehér a bőröm és kék a szemem.
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem is világos bőröm és kék szemem van. Amúgy voltam már barna, sőt fekete is azért tudom, hogy jó lenne:)
2011. febr. 14. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!