Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki milyen izzadásgátlót használ?

Ki milyen izzadásgátlót használ?

Figyelt kérdés
kérdés adott!Mondjuk nemet életkort írjatok ha lehet illetve egy 10-es skálán történő értékelést, illetve h ki mennyire érzi magát izzadósnak!!
2011. febr. 12. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
garnier mineral.. tökmindegy hogy fújós, stift, vagy golyós.. mindegyik jó :D 10/9-et simán megadom :)
2011. febr. 12. 23:55
 12/14 anonim ***** válasza:
bocsbocs. előző 17/L :D
2011. febr. 12. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Solutio Anti Sudorica 10/10!Tökéletes,de sajnos 1 év után derült ki,hogy attól vannak a véres kiütéseim a bőrömön,először azt hitték hogy gyógyszerallergia,de kiderült hogy nem az.Most nagyon szomorú vagyok,mert nem használhatom,pedig izzadás ellen a legtökéletesebb szer,csak bekentem vele a hónaljam,és teljesen száraz volt és szagtalan.Én ettől jobb izzadásgátlót még nem találtam,ezt is úgy ajánlották,annyira sajnálom hogy nem használhatom!
2011. febr. 13. 01:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem a Dove Original Spray a kedvencem. Eléggé izzadós vagyok, főleg nyáron a melegben. Ilyenkor nem, mert nagyon fagyos vagyok, de 40 fokban, főleg ha mozgok eléggé meg tudok izzadni. Azért nem tökéletes ez a spray, mert tényleg kicsit csomósodik, úgyhogy 9-et adok rá. Sajnos én az illatokra nagyon érzékeny vagyok, például megcsap valaki erős parfümjének a szaga és migrénem lesz tőle. Ez az egy illat van, amit simán el tudok viselni magamon.

21L

2011. febr. 13. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!