Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért festi néhány goth...

Miért festi néhány goth platinaszőkére a haját?

Figyelt kérdés
totál plázacicás és semmi közhe ehhez az életérzéshez és ráadásul kék szemekkel olyan idegesítő.:@
2009. febr. 11. 14:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
74%
Fekete hajjal meg úgy néznek ki mint valami halálmadár.. Szerintem egyedibb a szőke haj ehhez a stílushoz..
2009. febr. 11. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
74%

Előző: tudod te mi az a goth? -.-

Az ilyet én pózernek hívom és undorítónak. Aki igazán gót az úgy hagyja a haját ahogy az isten megteremtette, a külsőségekre csak épphogy a ruhájával ad.

2009. febr. 11. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak külsővel goth valaki, a szeme színéről meg egyébként sem tehet. Marha dijáznos lenne fekete hajjal meg fél centis szőke lenövéssel,ha eredetileg is szőke.
2009. febr. 11. 15:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Festett a csaj!Tök sötét a lenövése
2009. febr. 11. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Hülyeségeket írsz 2. válaszoló!

A goth stílusban nem pózerség, hanem bevett szokás a szőke hajszín a lányoknál. Rengeteg lány "visel" szőke hajat. Az sem pózer, aki festi a haját, csak éppen azt a színt szereti, amilyenre festette a haját.

2009. febr. 11. 16:31
 6/11 anonim válasza:
43%
Én Goth vagyok fekete a hajam,amúgy + szőkés xD És tudom h fontos volt ide leírnom...:)
2009. febr. 11. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan irányzat, hogy fairie-goth (bár ezek fehér ruhát hordanak, de egy kevert stílusba elég a szőkeség). Amúgy nem a feketéről szól. És nem arról hogy úgy hagyd ahogy van. Inkább úgy nézz ki, ahogy jól érzed magad.

Miért festik egyes plázacicák feketére a hajukat? Ráadásul fekete tust használnak, olyan idegesítő!

2009. febr. 12. 21:27
 8/11 anonim válasza:
94%

én is szőke vagyok, és fogjuk rám, hogy goth...(deathrock ha mond valamit. háhá, megint egy olyan stilus aminek kötelező eleme a fekete haj. és?)

és pontosan azért, mert eredetileg is szőke vagyok, csak nem igazán szép fajta, tehát javitottam rajta egy kis festéssel.

egyébként a fekete haj nagyon kevés embernek áll igazán jól, a legtöbbön összesen az látszik és semmi az arcából, nagy árnyék, akkor is ha kellően sápadt. nekem biztos nem állna jól, mert pl. kék szemű is vagyok, ami idegesitő elvileg a szőke mellett de természetellenes a feketéhez, és kopasznak néznék ki a legkisebb lenövéssel is.

meg nem akarok tucatgagyi lenni.

valszeg mindenki más is igy gondolkodik, aki nem fekete, esetleg ha megunná nem akarja szétroncsolni a haját.

2009. márc. 2. 01:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz ha egy goth csaj szőke, csak akkor ha festi platina szőkére, mert akkor legyen inkább fehér az sokkal szebb és nem is olyan közönséges. Viszont a természetes szőke hajszín nagyon megy a goth körökben!
2009. ápr. 9. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A goth stílus kezdeteitől voltak szőkék is a köreinkben. Ha nem hiszitek, írok nektek egy gyors listát goth(vagy gothtal rokon) zenészekből akik szőkék, tessék megnézni őket. Ezeknek a bandáknak jó része stílusteremtőnek számít.

Siouxsie and the Banshees --- Steven és Budgie

Bauhaus, Love and Rockets --- David J

X-mal Deutschland --- Anja

Dead Can Dance --- Lisa Gerrard

Switchblade Symphony --- Tina

Depeche Mode --- Martin és Fletcher

Christian Death --- Gitane Demone

Mephisto Waltz --- Christiana

Ha ezek után sem goth a szőke haj, nem tudom ti hol éltek.

2010. febr. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!