Miért festi néhány goth platinaszőkére a haját?
Előző: tudod te mi az a goth? -.-
Az ilyet én pózernek hívom és undorítónak. Aki igazán gót az úgy hagyja a haját ahogy az isten megteremtette, a külsőségekre csak épphogy a ruhájával ad.
Hülyeségeket írsz 2. válaszoló!
A goth stílusban nem pózerség, hanem bevett szokás a szőke hajszín a lányoknál. Rengeteg lány "visel" szőke hajat. Az sem pózer, aki festi a haját, csak éppen azt a színt szereti, amilyenre festette a haját.
Van egy olyan irányzat, hogy fairie-goth (bár ezek fehér ruhát hordanak, de egy kevert stílusba elég a szőkeség). Amúgy nem a feketéről szól. És nem arról hogy úgy hagyd ahogy van. Inkább úgy nézz ki, ahogy jól érzed magad.
Miért festik egyes plázacicák feketére a hajukat? Ráadásul fekete tust használnak, olyan idegesítő!
én is szőke vagyok, és fogjuk rám, hogy goth...(deathrock ha mond valamit. háhá, megint egy olyan stilus aminek kötelező eleme a fekete haj. és?)
és pontosan azért, mert eredetileg is szőke vagyok, csak nem igazán szép fajta, tehát javitottam rajta egy kis festéssel.
egyébként a fekete haj nagyon kevés embernek áll igazán jól, a legtöbbön összesen az látszik és semmi az arcából, nagy árnyék, akkor is ha kellően sápadt. nekem biztos nem állna jól, mert pl. kék szemű is vagyok, ami idegesitő elvileg a szőke mellett de természetellenes a feketéhez, és kopasznak néznék ki a legkisebb lenövéssel is.
meg nem akarok tucatgagyi lenni.
valszeg mindenki más is igy gondolkodik, aki nem fekete, esetleg ha megunná nem akarja szétroncsolni a haját.
A goth stílus kezdeteitől voltak szőkék is a köreinkben. Ha nem hiszitek, írok nektek egy gyors listát goth(vagy gothtal rokon) zenészekből akik szőkék, tessék megnézni őket. Ezeknek a bandáknak jó része stílusteremtőnek számít.
Siouxsie and the Banshees --- Steven és Budgie
Bauhaus, Love and Rockets --- David J
X-mal Deutschland --- Anja
Dead Can Dance --- Lisa Gerrard
Switchblade Symphony --- Tina
Depeche Mode --- Martin és Fletcher
Christian Death --- Gitane Demone
Mephisto Waltz --- Christiana
Ha ezek után sem goth a szőke haj, nem tudom ti hol éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!