Kikészültem, melyik hajviseletet válasszam szerintetek?
1, Szüleim, testvéreim szerint [link]
2, Én szerintem
3, Barátaim szerint [link]
Érzem, hogy nekem soha nem lehet olyan hajam amilyet akarok
:D Jó... de vannak azok a kalaposok,akik "hoppá,ez a divat,gyorsan vegyünk egyet!" és vannak azok akik sétálgatnak-sétálgatnak "né'má' egy kalap... hm... de jól néz ki... azt hiszem megveszem" nah én a második kategóriába tartozom,a jó már csak az volt igazán,amikor előtört Tim Burton filmje után a kalapőrület és mindenki divatmajomnak nézett... nah,hát az "nagyszerű" volt.
15/L
itt most olyan van h ilyen hajpántféleség és a homlokukon van olyanok mint az indiánok
lánytesóm ismerősei kezdték és pár nappal később már tesómnak is volt 2 :)
Trappol vissza a hippi kor(?).
15/L
nekem is ez jutott eszembe először :)
de nem hinném bár a mostani emberek elhiszik ha azt mondják nekik hogy ez divatos
szóval lehet
Cowboy kalap? érdekes gondolat... csak azt hiszem rendesen megkérik érte az árát.
Amúgy meg,mostanában tényleg egyre több a "hippi",de nem hiszem,hogy ugyanazokat az elveket vallják,mint az első széria (mármint a hippikből)
15/L
Na,jó. Azt hiszem vissza adom a válaszoknak a helyét,teljesen elterelődött a téma. :D
15/L
szerintem nem tudják h milyen elveket vallottak egyáltalán csak h így néztek ki "hú de cool"
bár én se tudom milyen elveket vallottak, talán szabadok akartak lenni vagy nem tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!