Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kikészültem, melyik hajviselet...

Kikészültem, melyik hajviseletet válasszam szerintetek?

Figyelt kérdés

1, Szüleim, testvéreim szerint [link]

2, Én szerintem

[link]

3, Barátaim szerint [link]

Érzem, hogy nekem soha nem lehet olyan hajam amilyet akarok

2011. febr. 11. 23:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
100%

hat ... axel rosra ne akarj hasonlitani mert o nem homar

az elso kep az a stilusod alapjan siman jo lehet neked 90% h homar

de a tuti a 3. az 100 homar

bazee h irhat ilyet 1 fiunak szuletett valaki h "kikeszultem milyen hajam legyen" ... miert nem tetted hozza h "segitsetek vagy ongyi leszek"

ha lenne egy kis eszed (es persze tokod meg akaratod) olyan hajat vagatnal amilyet akarsz ... LOL

2011. febr. 11. 23:54
 12/51 anonim ***** válasza:
100%

A "kikészültem" rész nekem is fura volt,azt hittem csaj írt. Na... de azért valljuk be nem csak a női nem szokott kikészülni. Amúgy meg nem hinném,hogy a haj alapján el lehet dönteni,hogy ki a homo/bi/heteroszexuális (kivétel a rózsaszín copfok ugye,az már eléggé utal xD)

15/L

2011. febr. 12. 00:00
 13/51 A kérdező kommentje:

tesóm hordja sőt az a nem is tudom most mi ez a stílus

letolt gatya kivan az alsógatya ilyen idióta sapka nem tudom jól körülírni de nekem ez nagyon nem jön be

nekem olyan hosszú haj, kék, piros kockás ing, fehér póló, farmer, fekete cipő, maximum egy baseball sapka

2011. febr. 12. 00:04
 14/51 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg, csak most épp így fogalmaztam nem tök mind1?
2011. febr. 12. 00:06
 15/51 A kérdező kommentje:
igen bevallom rá akarok kicsit hasonlítani mert az a stílus 100x jobban bejön mint a mostani
2011. febr. 12. 00:08
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Engem személy szerint érdekel mások véleménye,csak nem befolyásol... Ezt ajánlanám neked is. Vágasd le olyanra a hajadat,ami neked tetszik és öltözz úgy,amiben jól érzed magad... Nekem elég sokan mondták,hogy "jaj,kalapot hordasz,de ciki vagy"de én azért is hordom(pedig már több,mint egy éve büszke kalapos vagyok).

15/L

2011. febr. 12. 00:09
 17/51 A kérdező kommentje:
SP feeling meg Király Viktor,meg még sorolhatnám, rájuk nézek és rosszul vagyok
2011. febr. 12. 00:10
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen... téglák a majmolás és a hülyeség falában. Csak tudnám miért vannak oda értük annyian?!

15/L

2011. febr. 12. 00:11
 19/51 A kérdező kommentje:

én is láttam a városba párszor kalapba lányokat

nekem tetszett még sexy is volt :)

2011. febr. 12. 00:11
 20/51 A kérdező kommentje:

Eleinte engem sem érdekelt mit mondanak de ha 5 hónapig állandóan nyomatják h szar meg ilyenek akkor már azért

bár ezek még mindig tesómék

barátaim csak mondják h szerintük mi lenne jó és az egyáltalán nem zavar

2011. febr. 12. 00:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!