Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni azzal ha...

Mit lehet tenni azzal ha valakinek kifújja a szél a száját?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy egy ideje, mióta barátom is van, és sokat csókolózunk, olyan, mintha folyton ki lenne fújva a szám(kiszáradt, piros, és fáj/viszket. Krémezem, sokat iszom, mit lehet még tenni ellene?
2009. febr. 10. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

hát nekem ha nagyon száraz elkezd hámlani. Fürdésnél megmosom az arcom akkor a szám is vizes lesz. Amikor meg törülközöm szépen végig húzom a számon a türcsit :D ezzel de hozza az elhalt hám réteget! De vigyázz ne vérezni ki!!

este mielőtt lefekszel kend be jó vastagon!!! Re remélhetőleg reggel elmúlik. :) nekem segített

2009. febr. 10. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok én is :S én csak ajakápolóval szoktam bekenni
2009. febr. 10. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Szőlőzsír. Olyan kis tartóban kapható, mint a rúzs.
2009. febr. 10. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindenféle szőlőzsírt próbáltam már(van vagy6 féle, mert mindig azt hiszem, elhagytam):D, kenőcsöt is vastagon szoktam kenni éjszakára a számra, de ugyanúgy hámlik piros stb reggel.
2009. febr. 10. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

an ferjem gyogyszertarban vett vazelinnel szokta kenni, neki szepen bevalt (ilyen kis kek fémdobozban van, ajakápolásra), én mindig ugratom, mert nekem más jut eszembe a vazelinről, de tényleg használ neki.

Én probalok sokat inni, nem benyálazni, mert attól csak rosszabb, és cseresznyés labellóval szoktam bekenni. sajnos nekem mindenem ki van száradva, szerintem nekem azert nem hasznal semmi :(

2009. febr. 10. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a vazelin nem jó ilyesmire.

Tényleg az ajakápoló stifteket lehet váltogatni, ilyenkor jó kicsit zsírosabbat választani, esetleg körömvirág balzsamot tenni éjszakára.

A barátodnak egyébként erős szőrzete van? Lehet, a reggeli borotválkozás délutánra kibújik és éppen a legerősebb szúrós stádiumban randiztok este...

2009. febr. 12. 22:16
 7/7 anonim válasza:
A Himalaya- nak van ilyen speciális labello- ja. Nekem az segített.
2021. szept. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!