Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jól állna nekem ez a haj/frizura?

Jól állna nekem ez a haj/frizura?

Figyelt kérdés

Így nézek ki : [link]

Hátulról a hajam : [link]

Oldalról : [link]

Fentről : [link]

Az utolsó léghajlító című filmben van Sokka és olyanra gondoltam.Jól állna nekem ??

2011. febr. 9. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A tupír az,amikor sávokban leválasztod a hajadat,a Te esetedben jobbról balra(vagy fordítva tökmindegy)először felfésülöd a leválasztott sávot,majd a tövét a fésűvel visszafelé fésülöd a fejbőr felé.Írd be youtube-on,hogy tupírozás.lest 1 olyan video,hogy 2 copfocska.Az elején tupíroz a kiscsaj.Így a legegyszerűbb ha megnézed.
2011. febr. 9. 19:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem mindenki azt mondja hogy jól áll 10/8 ember szerint jól áll.Meg más így képen mit élőben látni.:) Képeket tudnátok akkor linkelni? :)
2011. febr. 9. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Beírtam már mindenhogyan googleba.Férfi hosszú haj stb stb mindig ugyanazokat dobja ki.Igazából neked kéne választani.A hajad szög egyenes ha jól látom.Nincs tartása sem ez miatt,sem mert vékony szálú.Szerintem nézz szét neten.
2011. febr. 9. 20:02
 14/20 anonim ***** válasza:
Maradjon így, nagyon jó!
2011. febr. 9. 20:42
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vágasd le,nekem igy tetszik!

15/L

2011. febr. 9. 21:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Sorry de én lány vagyok és el nem tudnám képzelni, h rövid hajú barátom legyen. Szerintem inkább a stílusabelieknek szegeződik a kérdés. Szerintem nyugodtan csináld meg.:)
2011. febr. 9. 21:17
 17/20 A kérdező kommentje:
Na végre van pozitív válasz is.Nem fogom levágatni mert gitározok és ez olyan gitáros frizura.14/F
2011. febr. 9. 21:19
 18/20 anonim válasza:
59%
te csaj vagy fiú vagy?
2011. febr. 9. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, csináld!!
2011. febr. 10. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

Vágasd le. Az ilyen hajú fiúk láttán mindig röhögőgörcs kap el, hogy mégis hogy hihetik, hogy ez jól néz ki? Ápolatlan hatást kelt, nem szép. Hidd el, nem fogod megbánni, ha levágatod :) Egy ilyen haj sokkal jobban nézne ki:

[link]

2011. febr. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!