A hajleszívatás hogy működik? És mi a teendő utána?
Figyelt kérdés
Holnap megyek leszívatni a hajamat!Kíváncsi vagyok hogyan fogják csinálni,hányszor kell szívatni és hogy utána mit tegyek!Mondjuk használjak redszeresen hajpakolást hogy visszahozzam hajam szépségét?2011. febr. 9. 14:16
1/5 anonim válasza:
milyen szint szivatnak le?és miért?
2/5 anonim válasza:
hát olyasmi mint a hajfesték, gyanítom, hogy szőkíteni vagy világosítani akarod a hajad- Rákenik mint a hajfestéket, de nem hagyják fent olyan sokáig, mert eléghet a hajad. Hát nem akarlak elkeseríteni, de nekem féléve lett leszívatva igaz akkor 2X mert feketéből szőkét akartam, és nagyon durván tönkre tette a hajam, még most is havonta járok fodrászhoz vágatni mert annyira törik, és mellette minden nap rengeteg pakolást, olajat teszek rá. Sok sikert hozzá.
3/5 anonim válasza:
Ha csak eredeti hajszínedet szeretnéd a legrosszabb választás a leszivatás....tönkreteszi a hajat :S
Lehet kapni hajfesték eltávolítót a Dm-ben Colour B4 én már használtam és a legjobb nem is károsít. Viszont ha más okból szivatod ne haragudj, hogy irtam!
4/5 A kérdező kommentje:
Fekete a hajam,az eredeti hajszínem barna,azért szeretném leszívatni mert már nem akarom többet festeni a hajamat mert nagyon roncsolta!ezért gondoltam a szívatásra mert csak ezzel tudom elérni a kellő színt és többet nem fogom festeni ezálltal nem fogom károsítani tovább
2011. febr. 10. 11:36
5/5 A kérdező kommentje:
22:03 as válaszoló köszi szépet a hajfesték eltávolító ötletet!kipróbáltam szívatás helyett és nagyon szuper lett!köszi mégegyszer:)
2011. febr. 10. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!