A profilképen a lánynak milyen színű haja?
2011. febr. 7. 23:00
2/10 A kérdező kommentje:
hm, te aztán tudsz b+
2011. febr. 7. 23:07
3/10 anonim válasza:
Ha ilyet szeretnél, és azért kérdezed: fodrászkellékesnél sínpalettáról lehet választani, egy sima vörös+ egy élénk piros keverőszín kell hozzá, világosabb hajhoz 6-os, sötétebb hajhoz 9-es oxival. De amúgy 1 hajmosás után már nincs ilyen színe, akkor sem, ha 5000 ft-os hajfestékeket veszel. Kár, pedig én is szeretem ilyen élénk vörösökre, meg néha ciklámenre, lilára festeni a hajam.
4/10 anonim válasza:
színpaletta...még annyi, hogy a sima vörös ne legyen sötétebb mint a keverő, különben nem fog jól érvényesülni a szín.
5/10 anonim válasza:
alfaparf 6.66 v 7.66 v 8.66 9% oxival attól függ mennyire akarsz sötétet
6/10 anonim válasza:
Narancssárgáról lett befestve a hajam
ezzel.
Ugyanilyen színű hajam lett, sőt még élénkebb. 2 hajmosás után szinte teljesen kikopott ugyanolyan narancssárgára mint volt csak élénkebb lett kicsit a színe. Nagyon szép volt, sokan dicsérték nagyon imádtam,de nem tudtam kéthetenként festeni.
7/10 anonim válasza:
Itt tobbfele arnyalatot is talalsz, amugy szerintem tuzvoros a szine.
De elotte le kell szokiteni a hajat es arra rafesteni kulonben nem lesz ilyen!
8/10 anonim válasza:
Érzem, hogy ez beugratós kérdés! Melyik a lány? A vörös vagy a fekete?
9/10 anonim válasza:
A fekete az fiu :) ott a neve is, Jimmy.
10/10 anonim válasza:
6.66 vagy 7.66, bármelyik fodrászfesték 9es oxival. meg egy kis fotosop :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!