Mi az oka hirtelen pattanás?
hosszú idővel, lassan sikerül végre úgy ahogy elmulasztani a pattanásokat, szolival rendszeres arcmosással...
és végre elmúlnak 1-2 napig majd 1 nap alatt újra egyszerűen berobban az acrom és újra tele lesz kis gyulladt foltokkal, nagy duzzadt pattanásokkal stb...
olyan elegem van már belőle 18 évesen ilyen szarságok húzzák az önbizalmam...
Látogass meg egy bőrgyógyászt vagy kozmetológust. Látatlanban itt még egy orvos sem tudna mit mondani.
A bőr pattanásosodása még 23-25 éves korban is gyakori probléma. (Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kell vele foglalkozni! Mindenképp javasolt, hogy bőrgyógyásszal beszélj róla...) Akármit csinálsz, egy darabig még nem fognak eltűnni.
Velem i s ugyanez van :S
szintén 18 vagyok lány
én fiu vagyok de akkor is baromira zavar...
amugy bőrgyógyászhoz jártam már kb 1 éven keresztül. befejeződött a kezelés, 1 hónap múlva megint előjöttek.
... egyetlen ami képes eltüntetni az a szoli, de ez nem normális dolog...
bőrgyógyász elküldött vérvételre is, nem találtak semmit...
A bőrgyógyász nem is tudja megszüntetni, ha annyira erős, de mérsékelni és megelőzni a maradandó károkat (hegek, foltok) képes lehet.
"amugy bőrgyógyászhoz jártam már kb 1 éven keresztül. befejeződött a kezelés, 1 hónap múlva megint előjöttek. "
menj újra! ;)
A pattanásosodást nem lehet ebben a korban megszüntetni, csak kezelni és türelemmel viselni.
igen csak tudod az sem kevés pénz, pl amivel engem kezeltek az havi 10 e körül volt ...
és jelenleg elcsórósodtunk ugyh nem tudnánk megfizetni ... :\
...na mind1 lehet maradok a szolinál, az olcsóbb, csak tönkremegy a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!