Mit csináljak? Hirtelen nagyon sok pattanás jött ki rajtam! El vagyok keseredve!
Figyelt kérdés
Konkrétan tegnap és tegnapelőtt, 2 nap leforgása alatt tiszta pattanás lettem. Már sorravettem, hogy mit ettem, ittam..., mert arra gyanakszom, hogy allergia.
Most nem tudok sajnos elmenni bőrgyógyászhoz, csak jövő hét után leghamarabb. Allergia elleni gyógyszert szedek.
Mit tegyek, hogy hamarabb múljanak? Az arcom két oldalán, a 2 mellem között és a mellkasomon, és a hátamon jöttek ki.
Ja, nem a melegtől van, mert itt ahol élek nincs meleg egyáltalán.
2011. jún. 1. 22:51
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy hormonális. A ciklusodban hol tartasz?
Igyál sok vizet, ne nyomkodd őket, csak kamillateával ecseteld, és ne sminkelj ha lehet,
2/3 anonim válasza:
Ezüstkolloiddal töröld át. Naponta 2x igyál is 1 gyerekkanálnyit, előbb a szádban forgatva addig, amíg bírod.
3/3 anonim válasza:
Vegyél a dm-ben vagy patikában Aknesolt, pár nap alatt látványosan segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!