Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vilagosbarna, sargas szemhez...

Vilagosbarna, sargas szemhez milyen hajszin all jol? Pontosabban milyen arnyalat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 19:16
 1/5 A kérdező kommentje:
2009. febr. 9. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenféleképpen valami meleg színt válassz!
2009. febr. 9. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szőkésbarna/világosbarna, vagy akár élénkvörös. Fekete semmiképp, ahogy szőke sem. Szerintem.

Ha nem félsz az igazán élénk színektől, akkor a Wellaton Naturals Eper (Strawberry) árnyalatát javasolnám (zöld dobozos), bár nem tudom milyen formára van vágva a hajad és most milyen színű.

2009. febr. 10. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az aranyszőke is jó lehet!
2009. febr. 10. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden jól állhat, kivéve a szőke, és a fekete. A szőke igencsak nemszép lehet ebben az esetben.

Barna, ezekből is van sokféle, hogy ne legyen átlagos, pl szép csokibarna stb. Burgundi... vagy valami vörös.

Padlizsán színt sem ajánlanék.

Tehát barna, vagy vörös. Ezek nagyon szépek lehetnek.

Egyébként a szemedhez megy a fekete, barna, arany, zöld... mármint szemfestékben. - szerintem.

2009. febr. 10. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!