Ha barna a hajam de feketére van befestve, és le akarom szívatni, akor milyen színe lesz a hajamnak leszivatás után? Illetve az mennyire rongál?
Léci értelmes válaszokat ez nekem nagyon fontos!!
és mégegy kérdés: ha decemberbe lett feketére festve, de előtt is feketére volt festve, akk náyrra kikophat a fekete?
tegnap 20:34 vagyok.
5 éve csak feketére festettem a hajam. De annyira hullott, meg töredezett tőle, hogy rászántam magam a változtatásra. Ez volt 2010 ősszel. Addigra már kicsit lenőtt a fekete, erre először rámentem padlizsán színnel. Aztán következő hónapban ráfestettem sötétbarnával, így ennek a három csodás színnek az árnyalataitól kellett hogy megszabaduljak. Mindhárom iszonyú sötét szín volt. :S
Közben egyszer vágattam is, azzal még tűnt el egy kicsi fekete. Azután meg kopott a sok festék, így volt vörös-fekete foltos. Na azt kiválóan eltüntette, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja. ;)
Amúgy vigyázni kell, mert ha kevés ideig hagyod pihenni és rákensz valami mittudomén sötétszőkét, attól is visszasötétedhet a hajad. Ez le van írva jó szájbarágósan, tudományosan abban a használati útmutatóban. Úgyhogy utána mindenképp pihi kell a hajnak. Még annyit, hogy ha nem vagy elégedett a világosítással, lehet egymás után kétszer is használni ezt a CB4-t.
Csak azért írtam ide ilyen részletesen, mert utáltam már hogy senki nem vette a fáradságot, hogy megmutassa milyen volt előtte meg utána.
Van egy csaj a youtube-on, ő az egyetlen aki levideózta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZiMmULDNDrw
2:32-nél megmutatja két képen, hogy milyen volt előtte, meg utána.
Na hajrá csajszi!
Majd írjál hogy milyen lett! :)
22/L
Utolsó vagyok. Kipróbáltam a CB4-et, viszont sajnos nem lett valami jó. A tövénél kiszedte a sötétet kb. 5-6cm-re, de az alatt szinte ugyanolyan maradt, mint volt.
Szerintetek mi lehet a baj? Gondolok a hajvasalásra, mert elég gyakran vasalom.
A napokban újra megismétlem, hátha.
A Loreal Efassor-ról mi a véleményetek, hathat valamennyire, ha vízzel keverem? vagy gyengébb, mint a Colour B4?
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!