Miért sárga a szőkére festett hajam?
Figyelt kérdés
Hamvas festékeket használok,hamvasító sampont,mensikor sosem festem,mégis a tövénél,és kb.még 15cm-ig kimondottan sárga színű.Nem áll jól nekem,mert rózsaszínes a bőröm.2009. febr. 8. 16:34
1/2 anonim válasza:
Erre mondják,hogy ne otthon fesd,hanem fodrásszal!Lehet,hogy valamit rosszul csinálsz!Menj el fodrászhoz,és elmondja,hogy ha otthon fested,akkor mit és hogyan csinálj,hogy nem sárguljon be!
2/2 anonim válasza:
Nekem a fodrász se tudta harmadszorra se leszivatni úgy,hogy ne legyen sárga,pedig csak satírt kértem! Ha sötét hajad van,nehéz szép szőkére festeni:( Annyit tudok tanácsolni,hogy vegyél a fodrászboltban nagyon világos hamvasszőkét 12 százalékos hidrogénnel. Ha nem válik be,akkor menj fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!