Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Floren arckrém - tapasztalatok?

Floren arckrém - tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most vettem nem rég egy ilyen Floren arckrémet aloe vera kivonattal. Azért ezt választottam, mert a testápoló egyelőre bevált, gondoltam ez is be fog... Tapasztalatok? Jól tudom, hogy az aloe vera jó a pattanások ellen?

[link]

2011. febr. 3. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem kényes a bőröd, akkor jó lehet. Az enyém a floren tusfürdőtől is kipattogzott.

2011. febr. 3. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre, hogy a testápoló miatt fellépett volna valami irritáció... Szóval remélem ez is hatásos lesz. :)
2011. febr. 3. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt jó tapadt ,ragadt a bőröm.Algásat lehet kifogom próbálni,arról jókat hallottam.
2011. febr. 22. 17:44
 4/6 kisnita ***** válasza:
61%

Ne próbáld ki az algásat!!! Nem jó!!! Nekem nem kényes a bőröm, tök normál bőröm van, de ez túl zsírossá tette, ragadt, nehezen szívódik be. Tippelgettem egy ideig, hogy mennyit kenjek magamra, de sehogy nem volt jó. Ezek az olcsó krémek azért nem jók mert sz@r alapanyagokból készülnek. Fordítsd meg ott a hátán az összetevőknél: Paraffinum Liquvidum = kőolaj

Ezzel szerintem mindent elmondtam...

2011. febr. 22. 18:16
 5/6 anonim válasza:
100%

Én használom az aloe verásat és meg vagyok vele elégedve. Tényleg jó a pattanásokra! nekem hetente előjött mindig az arcomon olyan 3-4, váltották egymást, mindig máshol, elkezdtem kenegetni és elmúlt! persze néha még előjön 1-2, teljesen nem tünteti el,de lényegesen kevesebb és ritkábban.

Nekem nagyon bevált, azóta több terméküket is használom.

2011. febr. 23. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó az algás is,kézre 1-2 szer bekenem és egész nap pihe puha.Régebben egy fórumban volt hogy egyes drága krémekben is van kőolaj,szóval az ember azt sem tudja már mit kenjen magára.Majd kipróbálok valami biót hát ha abban nincs,bárki tudja.
2011. febr. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!