A ricinus olajat hogyan kell használni a haj növesztése céljából? Mennyit kell a hajra tenni? Le kell mosni utána? Ha nem, mennyi ideig kell rajtahagyni?
Valakinek használt már? Ha igen, mennyit nőtt tőle a haj? Mennyi idő után vetted észre, hogy használ az olaj?
köszi
" 2 hónapja használom a ricinusolajos pakolást, de eddig semmit nem használt. Emellett szedek hajvitamint is. "
Idéztem egy kétnapi hozzászólót...
A sok okosnak üzenném, hogy minél tovább van annál jobb..
Én elég régóra használom kb 1 éve. Minden héten...Minden hajmosásnál(van h heti 2X) és este felteszem és abban alszok (ricinus olaj, méz és tojássárgája keveréke kicsit melegítve fel a hajra, fejbőrbe masszírozva, hajvégeket alaposan befedve) reggel lemosom..van hogy egyszeri mosásra lejön, attól függ mennyit tettem rá, van h 3-szor meg kell mosni..utána balzsam, majd azt is lemosni hideg vízzel(ne jég hideggel) és köszöni a hajam jól van ..egészséges és szép, csillogó és nem látott azóta ollót.
NEm vékonyodik a haj, nem törik..Nagyon pici mértékben most van kb 30 hajszálam a nemtom mennyiből amin van pici fehér pötty..most vettem észre, de eddig semmi nem volt..
Tehát nagyon jó..Nekem jó :)
Ja és vegyszermentes sampont használok.
Néha sajnos vasalom, mostanában többször valószínű onnan a pöttyök..de ha azt is elhagyod és a hajszárítót..csodákra képes...
szempillára is jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!