Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajú lány is lehet szép...

Barna hajú lány is lehet szép szőke lány mellet?

Figyelt kérdés

1és fél éve vagyok szőke, platina féle. de már eléggé elegem van, növeszteni szeretném oldalt a hajam mert régebben nagyon levágták pontosabban az államig, és már meg bántam.

Ha átfesteném barnára akkor valószínű hogy sokat "csúnyulnék" ?

Eredeti hajszínem középbarna, a hajam enyhén hullámos. Szemem színe zöld.. És esetleg tudnátok valami tanácsot adni gyors hajnövekedésre? Egyértelműen hajvasalásról leszokok..

És tudnátok linkelni szép barna hajfestékeket??:)

2011. febr. 1. 16:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát van benne valami amit írsz, és valószínűnek látom, hogy bölcsebb és okosabb is vagy nálam,és ez érthető is...Lehet hogy azt hiszed hogy egy átlagos tinipi**a vagyok, és hogy sokszor sok mindent nem értek meg, pedig messziről nem,csak sajna nem ismersz te se...

Én nem akarok olyan példát mutatni a gyerekeimnek majd mint amit nekem mutatnak, na de nem baj :)Neked/nektek legalább volt kitől. És még annyit akartam mondani hogy nem veszem "izélgetésnek" csak nem esett jól mert hát amíg én sem úgy állok a dolgokhoz addig más se... és fordítva is így van... :D

és kössz a jókívánságot, majd talán 1x xD

2011. febr. 2. 20:07
 12/13 anonim válasza:
a barna nem csúnya. én úgy gondolom, hogy mindenkinek az eredeti szín áll a legjobban (amilyennel született), és ha átfesteted, például egy sötétbarna szép lehetne (igen, barna hajam van :D) a zöld szemhez állhat jól a barna haj, nekem pl kék szemem van (a zöld ilyen szempontból hasonlít rá, mert mindkettő világos(abb)), és nemegyszer dicsérték meg, hogy mennyire kiemeli a szemszínt a sötétbarna. szerintem sötétbarnával próbálkozz :) 16/l
2013. jan. 16. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Jajj mar 21 vagy :) utolag is boldogot :D

Hogy repul az ido istenem...:'(

Kitudja mikor lesz itt a kovetkezo valasz en utanam lehet hogy addigra mar elni se fogok XDDDD

2017. ápr. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!