Barna hajú lány is lehet szép szőke lány mellet?
1és fél éve vagyok szőke, platina féle. de már eléggé elegem van, növeszteni szeretném oldalt a hajam mert régebben nagyon levágták pontosabban az államig, és már meg bántam.
Ha átfesteném barnára akkor valószínű hogy sokat "csúnyulnék" ?
Eredeti hajszínem középbarna, a hajam enyhén hullámos. Szemem színe zöld.. És esetleg tudnátok valami tanácsot adni gyors hajnövekedésre? Egyértelműen hajvasalásról leszokok..
És tudnátok linkelni szép barna hajfestékeket??:)
Hát van benne valami amit írsz, és valószínűnek látom, hogy bölcsebb és okosabb is vagy nálam,és ez érthető is...Lehet hogy azt hiszed hogy egy átlagos tinipi**a vagyok, és hogy sokszor sok mindent nem értek meg, pedig messziről nem,csak sajna nem ismersz te se...
Én nem akarok olyan példát mutatni a gyerekeimnek majd mint amit nekem mutatnak, na de nem baj :)Neked/nektek legalább volt kitől. És még annyit akartam mondani hogy nem veszem "izélgetésnek" csak nem esett jól mert hát amíg én sem úgy állok a dolgokhoz addig más se... és fordítva is így van... :D
és kössz a jókívánságot, majd talán 1x xD
Jajj mar 21 vagy :) utolag is boldogot :D
Hogy repul az ido istenem...:'(
Kitudja mikor lesz itt a kovetkezo valasz en utanam lehet hogy addigra mar elni se fogok XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!