Kinek mi a legelviselhetelenebb hajproblémája? és mivel próbáljátok rendbehozni?
16 éves koromra lett pár ősz hajszálam, amit még el is viselnék, csak sajnos hullik, és egyre kevesebb van.
Hair clinic kapszulát, meg ilyen helyileg alkalmazható hajszeszt próbáltam, most diófalevélből főzött teával locsolom. Jók,de nem tökéletesek.
Betegség miatt kellett szteroid, attól múlt el.
Nekem annyi, hogy akárhogyan szárítom, mindig olyan mintha kocos lenne a vége, ezért minden hajmosás után vasalom..:S:S
ugyhogy azon gondolkodom, hogy ha már legalább mellig ér a hajam, bedaueroltatom
Legnagyobb problémám a hajammal az, hogy göndör (de nem olyan, hogy hullámos, hanem tényleg nagyon göndör...), vasalom, így már száraz is, meg minden más baja is van.
15/L
Szerencsé vagyok: kb. fél év alatt a hajam hihetetlen méretekre képes megnőni. Hetente mosok, sok és vastagszálú hajam van. Nem törik, csak nő. Nagyon nő.
Egy problémám van: fénytelen. Fakónak néz ki, nem selymes. Befestettem hennával, azóta gyönyörű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!