Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek mi a legelviselheteleneb...

Kinek mi a legelviselhetelenebb hajproblémája? és mivel próbáljátok rendbehozni?

Figyelt kérdés
mi az ami bevált és miaz ami nem!minden érdekel:)
2011. jan. 31. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
én is festem...
2011. jan. 31. 19:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
vékony szálú, zsírosodik, a festéstől meg nagyon száraz a vége, de az utóbbiról most akarok leszokni...lassan visszafestem az eredeti színére, és nem fogom többet piszkálni
2011. jan. 31. 21:02
 13/19 anonim ***** válasza:

16 éves koromra lett pár ősz hajszálam, amit még el is viselnék, csak sajnos hullik, és egyre kevesebb van.

Hair clinic kapszulát, meg ilyen helyileg alkalmazható hajszeszt próbáltam, most diófalevélből főzött teával locsolom. Jók,de nem tökéletesek.

Betegség miatt kellett szteroid, attól múlt el.

2011. febr. 1. 15:08
 14/19 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit is párás az idő azonnal begöndörödik, de nem ám úgy, hogy tincsenként, hanem szálanként, mert amúgy nagyon erős szálú hajam van, és ilyenkor úgy nézek ki, mint aki kb két hete nem fésülködött, nagyonm idegesítő tud lenni, és mivel nem akarom tönkretenni a hajam a rengeteg lakkal, amivel megmaradna eredeti formájában, ezért ilyenkor kénytelen vagyok összefogni. Más nekem nem segít... :S
2011. febr. 1. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem annyi, hogy akárhogyan szárítom, mindig olyan mintha kocos lenne a vége, ezért minden hajmosás után vasalom..:S:S

ugyhogy azon gondolkodom, hogy ha már legalább mellig ér a hajam, bedaueroltatom

2011. febr. 4. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:

Legnagyobb problémám a hajammal az, hogy göndör (de nem olyan, hogy hullámos, hanem tényleg nagyon göndör...), vasalom, így már száraz is, meg minden más baja is van.

15/L

2011. febr. 6. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
ritka, vékonyszálú hajam van, amit ha kivasalok, akkor úgy néz ki, mintha csak 2-3 szál hajam lenne és fénytelen, száraz. De szerencsére göndör a hajam, így nagyon soknak néz ki, mert a loknik szépen optikailag dúsítják, fényesebb, lágyabb és élettel teli . Tehát az én tanulságom: loknik igen , vasaló nem.
2011. febr. 6. 14:28
 18/19 anonim válasza:

Szerencsé vagyok: kb. fél év alatt a hajam hihetetlen méretekre képes megnőni. Hetente mosok, sok és vastagszálú hajam van. Nem törik, csak nő. Nagyon nő.

Egy problémám van: fénytelen. Fakónak néz ki, nem selymes. Befestettem hennával, azóta gyönyörű.

2011. febr. 6. 14:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Dús,hosszú hajam van,de vékonyabb szálú.Annyit csinálok,hogy szárításnál lehajtott fejjel,ill fejjel lefelé szárítom.Ez nagyon beválik,persze csak első napra,mivel másodnapra-harmadnapra már tiszta zsír.Erre nem találtam gyógyszert sajnos.Őszülök is,már kb 14-15 éves korom óta,egy csomó ősz hajszálam van.Egy darabig festettem,de meguntam,most így hordom.Ez egy családi örökség,unokabátyámnak egész ősz tincse van tinikora óta..A töredezést ugy oldottam meg,hogy a hajamat már kb egy éve nem hordom szétengedve(csak különleges alkalmakkor),hanem csigába gumizom,hogy sehol se lógjon ki.Nem kopnak a végek igy,egy éve nem vágattam,és csak most kezd látszani,hogy kellene neki neki egy kis vágás a végéből.Azelőtt kéthavonta vágattam ugy 2 centit,és így alig tudtam egy év alatt tíz centit növeszteni..Ezt egyébként nem ajánlanám azoknak,akiknek erősek,vastagok a hajszálai,mert könnyen megeshet,hogy töredezni fognak.Enyém elég rugalmas,vékonyabb szálú,ezért merem ezt csinálni vele.
2011. febr. 6. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!