Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A nagyon hosszú hajúak télen...

A nagyon hosszú hajúak télen hogy szárítják a hajukat?

Figyelt kérdés

Egy kis segítség kéne!

Nekem is szép hosszú hajam van,csak macerás szárítani,gondoltam hátha nektek van vmi jó módszeretek:)

mert szárítóval alig érek el már a végéhez,ötleteket várok:)

2011. jan. 31. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Előre veszed a hajad végét és megszáritod.
2011. jan. 31. 09:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam szárítani, csak ha nagyon hideg van. Akkor úgy, hogy csak a fejemen szárítom meg, a többit hagyom magától megszáradni. Ionos hajszárítóm van, nagyon jól fúj, viszonylag hamar szárítja meg a hajam. Nem is fúj túl meleg levegőt, inkább csak langyosat. Ha sietek valahová, akkor a végét hideg levegővel szoktam szárítani. Én sem érem el a végét, a vállamon áthúzva az egyik kezemmel felemelem és úgy csinálom. :)
2011. jan. 31. 09:43
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi!:)

Nekem is ionos van,csak nagyon sok idő míg megszárad,mert baromira sűrű hajam van:D

de köszi a tippeket:)

2011. jan. 31. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Hajtsd le a fejed, vedd előre... annyira csak nem nagy dolog. ;) Ahogy kényelmesebb, de a hátad közepét elég nehezen éred el tényleg szárítóval. :D
2011. jan. 31. 10:15
 5/10 A kérdező kommentje:
igen előrehajtom,csak nekem már derékig ér,de megoldom majd vhogy:)
2011. jan. 31. 10:37
 6/10 anonim ***** válasza:
fotót kérhetek?előre is köszi!
2011. jan. 31. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ne földig hajolj azért... :D Csak kicsit. Nekem is majdnem a derekamig ér, de azért meg lehet oldani.
2011. jan. 31. 20:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Na akkor linkelek egy képet,de osztást nem kérek,mert fiú létemre van ilyen hajam,és rocker vok...

[link]

2011. febr. 1. 07:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szép hajad van! Én bírom a hosszú hajat a fiúkon. Meg a metált is. XD
2011. febr. 2. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hmm bírjuk a mötált:D xD
2011. febr. 3. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!