Lányok, linkelnétek olyan borostás fotókat, melyek még szerintetek hosszúságban is jól néznek ki?
Jelenleg van borostám, de még csak 3mm-es. Arra gondoltam 1-2mm-el még megnöveszteném. :)
Nektek mekkora méretű borosta kb ami még éppen sármossá teszi az illetőt?
Tudtok képet is linkelni? :)
Előre is köszi!
25F
Hát ennek a srácnak nem nagy a borostája! :-)
Szerintem ha olyan borostáról beszélünk, ami sármossá tesz, akkor az az a hosszabb féle! Akár 1 centire is hajazó! :-)
Már akinek jól áll persze.
A képen teljesen jól néz ki a fickó, de hosszabbat borosta is tetszene rajta.
Meg a másik, hogy vannak nők, akik azt szeretik, ha tökéletesen simára van borotválva. Én meg kifejezettem utálom ha frissen borotváltul néz ki egy srác. Nekem az tetszik, ha borostás és a haja is hosszabb a kelleténél.
Szóval kinek a kopasz pap, kinek a borostás pap... :-)
Mindjárt ír valaki tök más véleményt, hogy igenis minden nap borotválkozni, és akkor mi lesz? :-)
Ha nincs barátnőd, akkor legyél néha borostás, néha nem, és majd ha lesz, akkor az ő szavára hallgass! Ha meg van, akkor őt kérdezd! ;-)
Köszi az eddigi véleményeket! :)
Az a baj, hogy borosta nélkül, mivel eléggé babaarcom van 25 éves létemre 17-18 évesnek nézek ki... :D
Így borostásan mondanak engem 22-23-nak.
Most kb olyan hosszúságú, mint a 2. képen levő srácnak.
Azért gondoltam, hogy még kicsit növesztek rajta, hogy a kisfiús arcomat még jobban kompenzálja.
Mondjuk egy 4, max 5mm-esre gondoltam. :)
Mi erről a véleményetek? Kompenzálhatja a kicsit hosszabb borosta egy kicsivel még jobban a kisfiús arcomat?
Azt mondják a Barátok Köztből a Tónira (Dósa Matyi), aki régen játszott benne, nagyon hasonlítok. :)
Szal kisfiús arcom van. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!