Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor leszek teljesen borostás?

Mikor leszek teljesen borostás?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok teljesen borostás, csak úgy elvétve, mondhatjuk, hogy ha átlagolva nézzük, akkor az arcom fele. (az állam, stb.)

De az orcámon még alig nő a szőr. Az államon viszont már úgy vélem, beállt a normális növekedés, tehát ami majd felnőtt koromban is lesz, meg a nyakamnál is.

Mennyi idő múlva leszek teljesen borostás? Egy-két év? Úgy értem egyenletesen, mindenhol kinő, ahol majd ki kell nőnie. Kb másfél naponta kéne borotválkoznom, így két naponta szoktam. És akkor sima az arcom, de jó lenne, ha már az egész arcomon kinőne, és akkor lehetnék borostás. :D

A másik kérdés: ha az orcámon mindkét oldalon kb. 20 szál szőr van, azokat kiszedtem szemöldökcsipesszel, akkor ahogy visszanő, akkor a lesz benövésem? Vagy normálisan fognak kinőni? (Mielőtt kérdeznétek, azért csináltam, hogy oldalt, meg az államon borostásan hagyhassam picit, és így még egész jól néz ki. Viszont jó lenne, ha már kinőne mindenhol. :D)

16/F

2010. dec. 31. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem addig örült, amíg nincs borostád..
2010. dec. 31. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, én is azt hittem, hogy milyen király lesz...hát, egy ideig valóban az volt, de aztán unalmassá, később pedig idegesítővé, mostanság egyre inkább elviselhetetlenné kezd válni, hogy kétnaponta szőrösödik be az arcom.
2010. dec. 31. 01:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom most esz 21 éves és ő is szeretné már, hogy az orcája felé is is kezdjen nőni, de még nem nagyon akar :/ Ugyanott nő neki is, ahol neked
2010. dec. 31. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
*lesz
2010. dec. 31. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. De csak a kérdés egyik felére kaptam eddig választ. A másikra is írjatok, kérlek!
2011. jan. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!