Mikor leszek teljesen borostás?
Még nem vagyok teljesen borostás, csak úgy elvétve, mondhatjuk, hogy ha átlagolva nézzük, akkor az arcom fele. (az állam, stb.)
De az orcámon még alig nő a szőr. Az államon viszont már úgy vélem, beállt a normális növekedés, tehát ami majd felnőtt koromban is lesz, meg a nyakamnál is.
Mennyi idő múlva leszek teljesen borostás? Egy-két év? Úgy értem egyenletesen, mindenhol kinő, ahol majd ki kell nőnie. Kb másfél naponta kéne borotválkoznom, így két naponta szoktam. És akkor sima az arcom, de jó lenne, ha már az egész arcomon kinőne, és akkor lehetnék borostás. :D
A másik kérdés: ha az orcámon mindkét oldalon kb. 20 szál szőr van, azokat kiszedtem szemöldökcsipesszel, akkor ahogy visszanő, akkor a lesz benövésem? Vagy normálisan fognak kinőni? (Mielőtt kérdeznétek, azért csináltam, hogy oldalt, meg az államon borostásan hagyhassam picit, és így még egész jól néz ki. Viszont jó lenne, ha már kinőne mindenhol. :D)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!