Miért van az, hogy csak a szemöldököm és a testszőrzetem nő a szépségvitaminoktól?
Figyelt kérdés
Minden testemen fellelhateő "bunda" megerősödött, a hajamat kivéve=D Egy kicsit sem nő jobban...2009. febr. 6. 11:13
1/1 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek is ez volt a baja, és azt mondták neki, hogy ezek a bogyók hormonális zavart okozhatnak. Azt sosem fogják ráírni a dobozra, hogy nem csak a haj lehet tőle dúsabb, hanem az egész test szőrzete.
Jó tanács: a haj akkor nől a legjobban, ha egészséges, megfelelő kezelést kap, és rendszeresen le van vágva a töredezett vége. Én is sok fodrásszal próbálkoztam már, de a mostani a legjobb. (Nem mindenki vág jól!!!) Mióta hozzá járok, azóta tök gyorsan visszanől a hajam, sőt többet is nől, miont amennyit levágott. Így ha újra megyek, már hosszabb hajból kell vágnia. És ne szedd a bogyókat!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!