Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan csináljam meg a hajam?...

Hogyan csináljam meg a hajam? Hogy csináljátok meg Ti?

Figyelt kérdés

Hátközépig érő hajam van, elöl oldalfrufrum (ami kicsit már hosszabb) és nem tudom hogyan csináljam meg a hajam, hogy jól nézzen ki, és hogy kb a fele kiengedve legyen. Nem akarom az egészet pl. felkontyolni, csak valahogy megcsinálni hétköznapokra vagy bulikra, hogy ne csak simán kiengedve legyen, hanem legyen változatos.

Olyat mondjatok légyszi, ami hamar megvan, kb 5-10perc alatt. De mondhattok olyat is, ami kicsit hosszabb idő, hiszen hétvégén ráérek kipróbálni... :)

Köszönöm a válaszokat előre is!!!!

2009. febr. 5. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A leírás alapján ahogy elképzelem kb nekem is ilyen hajam van :)

Abban is hasonlítunk, h énis utálom, ha csak simán lóg, persze legtöbbszö ez van:D Na szóval, az én verzióim a következők:

szoktam a frufrumat, megemelve hátratűzni, ez kiengedett és felkötött hajjal egyaránt jó sztem.

De szoktam simán felkötni és a frufrut hagyni, és amit mostanában kedvelek h csak félig kötöm fel, most elképzelésem sincsen ezt hogyan írjam le egyszerűen (pedig nagyon egyszerű) és ez lenne az igazi válasz a kérdésedre:D

Szóval frufur marad, hátul marad a haj, oldalról felveszem a hajat, azt úgy érzem látom h mennyit kell de úgy, h a választék megmaradjon!! és hátul felkötöm:D Nem nagy szám, de kifejezetten jól is tud állni.

Bulikra v alkalmakra pedig be szoktam göndöríteni :)

Remélem tudtam segíteni! :)

2009. febr. 5. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nekem is hasonló a hajam..azt javasolnám, hogy vegyél pár ilyen nagyobb hajcsipeszt ( [link] <-- ilyesmit, csak valami szépet, meg díszeset), a fejed tetején lévő hajat pedig tűzd fel, alul pedig hagyj meg egy részt. kb így: [link] . azért ajánlottam a csipeszt, mert ha van két-három nagyobb méretű, akkor nagyon rövid idő alatt meg lehet csinálni.

[link] <-- még ez is jó, bár én ezt akkor szoktam, ha kicsit elegánsabban kell kinéznem.

2009. febr. 5. 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!! kipróbálom őket :D
2009. febr. 6. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az utolsó képeden amin ilyen konty féle van, hogy kell megcsinálni? Kb mekkora haj kell hozzá? Nehéz? Esetleg valami videót nem tudsz mutatni az "elkészítéséről"?
2011. márc. 20. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szija! Nekem is körülbelül ilyen a hajam, én néha begöndörítem, v kiegyenesítem. Néha az elejéről hátrahúzok egy-egy tincset (v az elsőket, v alulról egyet-egyet) és hátracsatolom. Vagy jó ötlet a banánkonty is! Hátrahúzod a hajad, majd a végét alátekered, és csattal rögzited. Elöl hagysz pár szálat, meg akár stilfésűvel kihúzkodhatsz pár szálat a kontyból. Ehhez az a legjobb, ha enyhén göndör a hajad. Nagyon jól tud állni :D Meg még az is jó, h oldalcopfot csinálsz, esetleg begöndörited a végét. Örülök, ha segithettem :)
2011. júl. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!