Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha délbe megyek sminkeshez és...

Titi92 kérdése:

Ha délbe megyek sminkeshez és előtte fodrászhoz akkor 6 órára amikor kezdődik a bál akkor abból mi marad? A sminket spécin csinálják meg h megmaradjon egész éjszaka? az a baj h elég gyorsan izzadok.

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
hát.....ha elég erös sminket csinálnak intenziv szinekkel akkor lehet hogy lesz belöle estére is valami de ha valami kis halvány pasztel szinek akkor totális off....tudom magamrol én is eléggé izzados vagyok és szo szerint 5-6 ora alatt beszivja a böröm a sminket és igencsak javitásra szorul! de szerintem ezt mond el a sminkesnek és majd akkor megprobál mindent elkövetni hogy estére is versenyképes legyél
2011. jan. 27. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:
A hajadra a bál előtt közvetlenül még fújjál hajlakkot, akkor azzal nem lesz gond. A sminked miatt viszont aggódok. Szerintem ha erős színeket használ a sminkes, akkor sem lesz az igazi estére... én talán arra kérném, h csak valami egyszerűt és keveset csináljon, de az jó masszív legyen :)
2011. jan. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!