Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen színűre fessem? Kérlek...

Milyen színűre fessem? Kérlek írjatok

Figyelt kérdés

Nem akarok kilómétereket írni hogy, hogy nézek ki. Ugyhogy inkább képet linkelek.

[link]

U.i.: Nem az érdekel h "hát nem vagy vmi szép.." Csakhogy milyen haj állna jól nekem.Mert nagyon el vagyok bizonytalanodva. Valaki azt mondja sötétbarna(amilyen most csak ez régebbi kép) valaki pedig a világosabb színeket.:)

2011. jan. 27. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem valami világosabb barnára. :)
2011. jan. 27. 15:32
 2/11 A kérdező kommentje:
De milyenre? Linkelnél valami olyasmi festéket?:)
2011. jan. 27. 15:52
 3/11 just.me ***** válasza:
Sötét barna, vagy fekete. :)
2011. jan. 27. 17:04
 4/11 A kérdező kommentje:
a fekete nagyon roncsolja a hajat.:\ de a sötétbarna ellen nincs kifogásom:)
2011. jan. 27. 17:21
 5/11 anonim ***** válasza:

őszintén irom: szerintem igy szép a hajad..én a helyedben nem valtanék:)

15l

2011. jan. 27. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:

vöröses arnyalat,amugy szép vagy szerintem,és ha olyan bordós vörösesre festened a hajad,jobban kiemelne:)

nemtudom,h régebben szoktad e nezni a vadangyalt? abban a natalia oreiro-ra hasonlitanal szerintem. probaltam googleban keresni rola olyan szinu hajas kepet,csak nemigazan talaltam. pedig a bordo haj nagyon illett neki. és szerintem neked is illene:)

2011. jan. 27. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:

NAgyon köszönöm a válaszokat.

Valami ilyesmi?

[link]

[link]

2011. jan. 28. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szép hajad van,nehogy tönkre tedd festéssel!!!Főleg ne vörössel,azt az életbe nem szeded ki,tapasztalat!!

Ez a mostani nagyon jó,higgy nekem :))

2011. jan. 29. 00:45
 9/11 A kérdező kommentje:

hát igazából már most sem ilyen ink ilyen:

[link]

[link]

De végülis tegnap már megvettem a festéket. Szereintetek befogja fogni? [link]

2011. jan. 29. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez ami most van, az festett? Mert ha igen, akkor a világosabb szín csak szőkítés után fogja befogni, de az meg baromi káros lesz...én nem csinálnám megint, évekig pocsék állapotú volt utána a hajam.

(Ui. nem értem, miért írta volna bárki, hogy "nem vagy valami szép..." szerintem kifejezetten különleges arcod van, épp attól jó, hogy nem átlagos:))

2011. jan. 30. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!