Mikor, mennyi idő múlva szabadulok már meg a narancsbőrtől? 18l
most szólok, hogy mehet a kukába a krém:)
semmit, de semmit nem ér egyik ilyen kencefice sem, tapasztalatból mondom, én már számtalant kipróbáltam.
Sport.. ez az egy ami igazán hatásos.
de írtad, hogy felmentett van tesiből, miért?
Nem tudnál elmenni úszni, vagy sétáló kitöréseket csinálni, és hasonlók?
22L
Zsirégetö krém, cellulitiszkrém, stb nem ér semmit sem, csak pénzkidobás.
Ami hatásos, az a mozgás, napi 3-4 liter viz és semmiféle készétel, zsacskós kaják, stb.
Fiatal vagy még szóval valószínűleg egyszerűbb dolgod lesz mint egy felnőttnek. Én 19 vagyok és van narancsbőrőm és én se vagyok kövér. Egy hát alatt ne várj eredményt. Hónapok kellenek hozzá min. És nem krémek. Tökéletesen átélem a problémádat. Valamennyire segíthetnek a krémek, de aligha fog elmúlni tőle. Sok ember bele se gondol, hogy a cellulitisz kötőszöveti probléma, hanem elkezdenek fogyókúrázni meg méregdrága krémekkel kenni magukat. Megjegyezném, hogy a fogyózás csak tovább gyengíti a kötőszövetet amitől még jobban kitüremkedik a narancsbőr.
Ha erősíted a kötőszövetedet a narancsbőr elkezd visszahúzúdni. A kötőszövetet elegendő folyadékbevitellel, mozgással, méregtelenítéssel és szilíciummal(én kapszulásat szedek) lehet erősíteni. Nehéz volt elfogadnom, hogy ez a módja és nem kényelmesedhetek el a krémekkel, és effelől a doki is megnyugtatott, szal nekiálltam és gyönyörűen elkezdett visszahúzódni. Mostanra egész látványos. :)
ha rendesen betartod, már 2ét alatt látni fogod az eredményt! Ha nem unsz bele és nem lustulsz el, akkor nyárra eltűnik :) Ha már eltűnt utána lazíthatsz de akkor sem szabad elhanyagolni szóval jól mondta az előzőekben megszólaló: semmiféle gyorskaja! sok folyadék, gyümölcs, és amennyire bírod sportolj.
Neten találsz néhány mozgást hozzá.
Én azt is hallottam, hogy illóolajokat is lehet rá kenegetni..Vagy ez hülyeség??
Viszont én is elkezdtem tornázni , meg zuhany alatt maszírozgatom a narancsbőrös részeket. Plusz meleg hideg váltakozó zuhany.
Én vékony vagyok mégis van narancsbőröm.Talán azért, mert volt amikor beteg voltam és fogytam majd hirtelen visszahíztam. És nem egyszer volt ilyen :S.
Már azóta a csokikat, chipset mekis kajákat ... mellőzöm.
És a tekercselés az segít??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!