Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek sikerült már megszab...

Valakinek sikerült már megszabadulnia a narancsbőrtől? Hogyan mivel?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy rengeteg kérdés szól erről,de én tapasztalatokat szeretnék hallani,nem pedig úgy,hogy ez biztosan jó,de az illető még nem próbálta.

Van olyan akinek volt,de sikerült megszabadulnia tőle,ha nem is teljes mértékben,de valamennyire?(annyian küzdenek vele,de még senkitől nem hallottam,hogy sikerült eltüntetni)

2010. aug. 9. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem valamennyire sikerült. Eliptikus tréner heti 2x-3x. Este 6 óra után nem nagyon eszek semmit. Sokat iszok, és kerülöm a cukros dolgokat. Látványosan eltüntek a gödröcskék:)
2010. aug. 9. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:

tapasztalatból kiindulva (illetve ismerősi körből), sokan azt várják, hogy 1-2 hónap alatt szépen eltűnik a narancsbőr és feszes lesz a fenekük/combjuk. ha meg nem történik meg, akkor abbahagyják a próbálkozásokat. (azért a fenekükön se 1 hónap alatt lett akkora narancsbőr...)

egyébként a krémek hatásának sem igazán lehet hinni, mondom ezt úgy, hogy én is használom, de inkább azért, hogy ne száradjon ki a bőröm. amikor bekenem pl. a combom, akkor egy picivel feszesebb lesz tőle a bőröm, de ez is csak pillanatnyi állapot.

tényleg csak a sok víz (esetleg zöld tea) ivása, és sport, ami eltüntetheti a narancsbőrt. illetve figyelni kell az étrendünkre is. az, hogy keveset eszünk, és nem vagyunk elhízva, nem feltétlenül jelenti azt, hogy jól étkezünk, ami sajnos sokszor a narancsbőrt és a "plöttyedt" bőrt eredményezheti. :)

2010. aug. 9. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok, ez még lemaradt:

én fél éve váltottam életmódot (fogyókúra, mozgás, sok víz), és nagyjából 3-4 hónap után kezdett szépen eltűnni a fenekemről a narancsbőr. most is van még mit faragni, de már jóval szebb a bőröm, mint volt.

2010. aug. 9. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem szinten az eletmodvaltas hozott hatast. Eloszor is az etkezesen valtoztattam, csirke, sok salata, zoldseg, sok gyumolcs, rengeteg engeteg viz, cukrozatlan gyumolcstea, gyogytea, zoldtea. MOZGAS! Futas, gorkori, bicikli, mindenhova gyalog megyek ahova csak lehet. Be akarom szerezni a Reebook ujitasat, azt a cipot, ami formalja a labat, es a feneket. Rajtam is van mit korrigalni meg, en nem meregetem magam merlegen, hanem a centiket nezem. 3 honap alatt 3 cm-rel lett vekonyabb a combom, a derekamrol is ment le. Lassan de biztosan el lehet tuntetni. A popom is kerekebb, es sokkal kevesebb a godrocske. Remelem el birom tuntetni teljesen! Neked is sok sikert!
2010. aug. 11. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,remélem nekem is sikerül majd:)
2010. aug. 11. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!