Hogy van minden sztárnak hibátlan bőre?
Én megtudnám csinálni, hogy az enyém is hasonló legyen?
Pl : [link]
[link] (ő nem sztár)
vagy , hogy tudnák én is ilyen fehér bőrt magamnak? (lehet hülyén fejezem ki magam)

1. lépés: 6 kg fehér alapozó és púder
2. lépés: még 2 kg ennél is fehérebb alapozó és púder
3. lépés: photoshop -> retusálás mint az állat
egyszóval, senkinek sincs tökéletes arc bőre, ha valakinek ilyen szép akkor általában retusált, de van egy két nagyon ritka kivétel akinek valóban ilyen szép az arc bőre, egyébként meg pont tegnap olvastam a neonon, hogy sok híres sztár (pl.: az a marilyn monroe, bocs ha rosszul írtam le a nevét xD)szinte minden nap leborotválta az egész arcát o.O persze ez egy baromság xDDD aztán majd kihagysz egy nap borotválást és térdig érő szakállad lesz xDDD szóval nem tudom =) a megoldás talán a sok-sok ápolás ha nagyon nem lesz jobb a helyzet akkor alapozó, púder és retusálás xD ha meg fehér akarsz lenni akkor sztem 5 évig ne menj ki a napra xDDD

Egy: gazdagok, van rá pénzük. Ráadásul őket csak úgy lehet eladni, ha szépek, h.ülyék lennének nem ezzel foglalkozni a nap X százalékában...! :)
Második: Smink és photoshop, meg az X tanácsadó.

láttál már sztárokról lesifotót közelről? nem mindegyiknek van szép bőre. egy kiló alapozó van rajtuk a forgatásokon, a fotókat meg retusálják.
amúgy ha fehér arcot szeretnék akkor vegyél világos alapozót, és púdert. nekem iszonyat fehér bőröm van, én a loreál legvilágosabb alapozóját használom. néha örülnék egy kis barnaságnak, de általába csak leégni tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!