Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van minden sztárnak...

Miért van minden sztárnak középen elválasztva a haja?

Figyelt kérdés

akinek hosszu a haja az általában középen van elválasztva.

[link]

[link]

2010. szept. 4. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez csak ketto, nem minden. Jen Aniston jobban jarna ha oldal lenne valaszteka, ugyanis a kozepen elvalasztott haj noveli az orr hosszusagat, legalabbis illuziokent. Egyebkent, a hosszu haj termeszetesen kozepen valik szet.
2010. szept. 4. 13:15
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
SZerintem azért mert szebb, mint az oldal el választott.Nekem férfiszemel jobban tetszik..
2010. szept. 4. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

mert kell a változatosság, nem mindig középen van elválasztva a hajuk

[link]

[link]

2010. szept. 4. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:

ez elég hülye kérdés volt..miért lenne minden sztárnak ? ez csak két ember..

ashley tisdale

[link]

paris hilton

[link]

paris hilton

[link]

2010. szept. 4. 13:41
 5/11 A kérdező kommentje:
nyilván nem fogom belinkelni az összes sztárt..öcsém..de azért tvbe is szinte mindenkinek középen van elválasztva némelyiknek csak oldalt. amugy meg a legtöbbnek középen van elválasztva!igy jó a kérdés...
2010. szept. 4. 13:43
 6/11 anonim ***** válasza:

hát talán mert az sokkal jobban néz ki..főleg az is jól áll nagyon sok lánynak ha nincsen frufrujuk, hanem szép hosszú a hajuk

18F

2010. szept. 4. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:

SJPnek is sokszor van középen elválasztva a haja, ami szerintem nem is áll neki jól

[link]

[link]

2010. szept. 4. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
van akinek ez, van akinek az áll jobban, ez nem egy standard dolog, amúgy szerencsés az, akinek jól áll a középen elválaszott haj, nekem speciel az túl snasszos és habár szép az arcom nem áll jól, csak oldalt, ez van, elfogadom
2010. szept. 4. 14:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
neki sem középen van elválasztva. [link]
2010. szept. 4. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
10 évvel ezelőtt is ez volt a divat, aztán bejött az oldalt elválasztás, akkor mindenkinek úgy volt, utána oldalfrufru, aztán most megint ez a divat. Ennyi a talány. :D
2010. szept. 4. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!