Pattanás ellen mit használjak?
23éves lány vagyok
mivel ritkán vannak pattanásaim , amik főleg ahhoz a bizonyos egy héthez kötődik vagyis ilyenkor jönnek ki, ezért arra gondoltam hogy néha kell de akkor valami jobbfajta legyen..1000/db ra gondoltam vagy szettben esetleg 2000..rossmannban müllerben tescoban megvehető termékeket ajánljatok légyszi
bőrtípusom vegyes/száraz
homlok, orr néha zsíros, máshol nagyon száraz..
pattanások az orromon és a számfelett/orrom alatt jönnek ki..néha homlokon, orcán
köszi
olyat is szeretnék ami hidratál kicsit..
üdv
köszönöm!
a gőzölős módszer tényleg jo ötlet..körömvirágkrémem olyan van amit kézkrémnek írnak..ezt merjem arcra?
A tegnap 13:33-as válaszolónak üzenem, hogy vannak nagyon jó alkoholmentes tonikok, amik nem szárítják a bőrt. Főleg, ha utána használsz hidratálókrémet. :) Egyébként én is küszködök, de most több módszert is tesztelgetek, eddig mindkettő beváltnak tűnik.
1.) Egy fél Aspirin tablettát por állagúra törsz, és teszel bele egy-két csepp olajat. (Én testápoló olajat szoktam, de szerintem olivaolaj is lehet, vagy akármi más), összekevered egy fogvájóval, és ráteszed a pattanásokra. Vársz 5-10 percet, max negyed órát, lemosod, és vékonyan lehidratálod a bőröd.
2.) Bephanten, Bephanten plus, Neogranormon, Alsol vagy Sudocrem csak a pattanásokra. Én a Neogranormont és a Sudocrem-et használom felváltva, amikor itthon vagyok egésznap rajtam vannak a fehér pöttyök, de elég ha éjszakára felkened, csak figyelj arra, hogy ne aludd le... Picit kell csak tenni a pattikra, hogy éppen csak fehér legyen a krémtől. Ez gyulladáscsökkentő, és hámlasztó is egyben, nekem eddig ez a legszuperebb. Mikor úgy találod, hogy nincs már rá szükséged ! hideg vízzel ! lemosod.
U.i.: Nekem a fogkrém meg a hasonló sz*rok csak ronggyá szárították a bőröm, de a pattanásom 1* sem múlt el tőle, pedig nagyon sokat kísérleteztem vele.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!