Vágattad már hosszú hajad rövidre? Milyen hosszú volt előtte és utána?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 17:46
21/24 anonim válasza:
Majdnem fenekig ero gyonyoru hajam volt es levagattam vallig erore..NAGYON megbantam...:(
22/24 anonim válasza:
nekem fenékig leérő tejfölszőke hajam volt, most rövid, bubis. Nem bántam meg, engem csak az zavar, hogy bebarnult. 17L
23/24 anonim válasza:
Én állandóan megnövesztem és levágattatom:)
Volt hogy váll alá érőről victoria beckham-esre, váll alá érőről teljesen tüsire:))
De én soha nem bántam meg:) úgyis csak haj és visszanő:))
Most mell alá érő hajam van... De már gondolkozok vagy egy vállig érőn vagy egy olyasmin mint amilyen kováts verának volt az xfaktorba:)
16/L
24/24 anonim válasza:
Derékig érő hajam volt, levágattam ugyan ilyenre: [link]
mert ezzel a képpel mentem a fodrászhoz nekem ilyen haj kell. :)
Azt mondták jól áll meg minden, de én nagyon meg bántam, most kb. a vállamig érő hajam van de megfogadtam csak annyit vágatok belőlem ami nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!