Vágattad már hosszú hajad rövidre? Milyen hosszú volt előtte és utána?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 17:46
11/24 anonim válasza:
Mellig érő hajamat először bubira, majd 4-5 centisre vágattam. Nem bántam meg, és azóta is imádom a rövid hajat. Most épp növesztem, de lehet, hogy megint levágatom inkább.
22L
12/24 anonim válasza:
Nekem derékig érő volt és most vállam alá ér kb 15-20 cm-rel.Csak én nem levágattam önszántamból,hanem letört:/.Félek,hogy már sosem lesz olyan a hajam,mint régen.Most olyan,mintha tépett frizurám lenne.Sokan megkérdezték,hogy fodrásznál voltam?:D
Vissza akarom kapni a szép,dús,hosszú,szőke hajam:((((
19L
13/24 anonim válasza:
Nekem a vállamig ért a hajam, két éve levágattam egész rövidre. Nem nullással, hanem egy ilyen sima rövid hajat:) Nem bántam meg! Úgy vagyok vele, hogy elmúlt a rokker korszakok (bár az már előtte is jóval csak a hosszú haj maradt), egy férfinak meg legyen rövid haja. Jobban néz ki, és ezerszer kényelmesebb. Most 20 vagyok
14/24 anonim válasza:
Hirtelen nem vágattam túl sokat, csak kb 8 cm-t és azt menedékesre. Pár hónap múlva még rövidebb, új hajat próbáltam ki. Szerintem nem jó, az , ha térdig érőről levágod tüsire egybő. Először meg kell szokni a kisebb változásokat.
15/24 anonim válasza:
Kb váll alá ért, mikor levágattam. Ezt azonnal megbántam, növeszteni kezdtem, legközelebb csak az aljából akartam vágatni, de a fodrász elb@szta, és visszanyírte rövidre. Azóta édesanyámon kívül senki mást nem engedek a hajam közelébe (néha igazítás), mostanra hátközépig ér, és eszemben sincs megválni tőle.
16/24 anonim válasza:
Váll alá ért, amikor levágattam aszimmetrikus, pár centisre. Nagyon megbántam, jól elsirattam, mert úgy néztem ki a kerek arcommal, mint egy jóllakott napközis. De jobban tetszik a rövid haj, szóval ha ovális arcom lenne, biztos olyan hajam lenne, mint Emma Watsonnak:)
17/24 anonim válasza:
Mellig érő hajamat vágattam le Victoria Beckham stílusúra ( [link] )
Nem bántam meg!:)
18/24 anonim válasza:
Detto mint az előző, mellig érőmet victoriásra :)
20/24 anonim válasza:
Nekem a fenekemig ért és anya levágta vállig érőre, amit azóta sem bocsátottam meg neki. Még kicsi voltam az tény, de akkor is nagyon szerettem a hajamat. Most a hátam közepéig ér, de szeretném megnöveszteni minél hosszabbra. Lehetőleg megint a fenekemig vagy annál is tovább, mert imádom a hajamat. (L) Nagyon gyorsan nől és olyan gyönyörű színe van. Tervezem, hogy majd gimi végén, amikor már nagyon hosszú lesz, levágatom és eladom, de gondolom, hogy nem lesz szívem megszabadulni tőle. Én már csak ilyen hosszúhajú maradok. :) L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!