Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Linkelnétek nekem hosszú...

Linkelnétek nekem hosszú férfi frizurákat? Hosszú hajam van és nemtom, hogy mit csináljak vele.

Figyelt kérdés

Jó lenne pár tipp. Főleg lányok véleménye érdekel, hogy nekik mi jön be. Ja és nem vágatom le, hiába mondjátok. Akkor vágatom le, amikor én akarom. bebebeeee Xp

A hajam kb a számig ér, de ha lejjebb húzom, az államig is elér. Am sötétbarna és egyenes a hajam.

2011. jan. 23. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha egy hajráffal hátra túrnád? Az Nekem speciel bejön. :-) Vagy megpróbálhatnád összegumizni. Csak ne teljesen lentre tedd a copfod, hanem középtájra.

(Kerestem képet, de sajnos olyat nem találtam, amire Én gondolok.)

2011. jan. 23. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én speciel ettől a hajtól behalok! :)

[link]

2011. jan. 25. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem ebben a hosszban a legegyszerűbb, a legnagyszerűbb :) csak úgy simán (nem tudom hogy van vágva... esetleg lehetne picit tépett, de nem ilyen emos, vagy hasonló) ha tovább növeszted, akkor össze lehet fogni, simán hátrafésülve, vagy középen elválasztva, de hátul gumizva.

ne is! :) jó az, ha egy fiúnak hosszú haja van, nekem tetszik!

26/L

2011. jan. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!