Tényleg kevesebb a hosszú hajú férfi/fiú (mint pár éve), vagy csak nekem tűnik úgy?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 23:23
2/8 anonim válasza:
A szűk baráti körömben 5 fiú az elmúlt évben vágatta le a haját. A tágabb körben ennél jóval többen. Nem tudom az okát, pedig nekem tetszenek a hosszú hajú srácok :)
3/8 anonim válasza:
Szerintem is kevesebben vannak,pedig nekem is ők jönnek be leginkább.De ez van,semmi bajom a tüsishajúakkal se. :)
18L
4/8 anonim válasza:
Én hála egyre többet látok. :) (persze nem az ilyen emo félék vonzanak, hanem az igazi férfiak, amin lehetne vitatkozni, hogy hosszú hajjal nem az, de ez már ízlések és pofonok...)
21/L
5/8 anonim válasza:
Unokatesómnak hosszabb haja van mint nekem, fekete hullámos és olyan helyes, de sztem rövid hajjal még helyesebb lenne. :D
17/L
6/8 anonim válasza:
Idén 7 fiú barátom vágatta le a haját, akik egyébként tipikus hosszú hajú srácok voltak, és nem emós hajra gondolok, hanem az igazi hosszú hajra... érthetetlen :(
7/8 anonim válasza:
szerencsére felém nem jellemző :) férfi csakis hosszú (minimum hátközépig értendő) hajjal jöhet szóba :)
8/8 anonim válasza:
Hát nem tudom de ahol lakom ott én vagyok az egyedüli meg apám neki lapockaig érő barna haja van nekem meg vállig érő szőke 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!