Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon vékonyszálú és kevés...

Brigi ^^ kérdése:

Nagyon vékonyszálú és kevés hajam van. Mit tehetek, h dúsabban nézzen ki?

Figyelt kérdés
Már elegem van, h oda jönnek hozzám és azt mondják: "Jééé! Milyen kevés hajad vaaan!!" Rohadtul idegesít. Szóval van valamilyen módszer rá, h dúsabbnak tűnjön? (a "dúsító samponok" semmit nem használnak!) Hát ilyen a genetika... -.-
2011. jan. 23. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg semmi sampon nem használ, akkor hosszabbitás, hajbeültetés. Szerintem más nincs.

Biztos kipróbáltad az összes dúsitó sampont?? Nekem pl hatalmas hajkoronám szokott lenni, a zöld schaumától. Mondjuk eleve dús a hajam, de amikor azzal mostam nem lehetett kivasalni, kifésülni, összefogni, amikor frissen volt mosva. Szerintem ha még nem próbáltad , próbáld ki.

A másik. Ha hajmosás után előrehajolsz és a vizes hajon szétnyomsz kevés hajhabot, és előrehajolva száritod meg , akkor többnek fogg tűnni a hajad. Ha begöndorited, akkor is valamivel többnek tűnik. Vékony szálú, kevés hajnál, kerülni kell pl a hajvasalót. Lehet, hogy el kéne menni fodrászhoz dauerroltatni.

Az is lehet, hogy ezeken már mind túl vagy, bár gondoltam azért leirom, viszont ha ezek nem válnak be, azt hiszem tényleg csak a hajbeültetés marad.

2011. jan. 23. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Dúsító hab. Nekem most Taft 4-es van. Asszem Garniert használtam korábban, az extra strongot, de azt most sehol se találok. Egy jó vágás is sokat segít. Megnöveszteni nem érdemes. Ha szőkére fested, a hajszíned és a fejbőröd közti színkülönbség nem olyan feltűnő, így optikailag akkor nem fog kevésnek látszani. A dauer is megoldás lehet, viszont vékonyszálú hajat dauerolni is meg festeni is necces. A dauer egyértelműen a legjobb megoldás - esetleg festéssel... Mondjuk nekem a dauerhoz fűződő "élményem", mikor 2maréknyi haj jött ki minden fésülködéskor... Letört. Én olyanra vágattam, mint Annie Lennoxé vagy Marie Fredrikssoné, szőke is... Nem nőies, de legalább az senkiben sem merül fel, hogy annyi hajam van, mint Gusztávnak :) Öltözködéssel lehet ellensúlyozni a rövid hajat. Amúgy megnézném az ilyen parasztokat - felteszem, gyerekek - ha csak 1 napig nekik lenne ennyi hajuk... Volt egy osztálytársnőm, meg aztán egy kolléganőm, nekik még rosszabb volt eme adottságuk. Ja, az osztálytársnőmről nem tudok, de a kolléganőm azóta férjez ment, és gyereke is van, úgyhogy ezt csak mi érezzük a világ végének!
2011. jan. 23. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is kevés hajam van még a dúsítóhabot is kipróbáltam de semmi:(
2011. jan. 23. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
11:48 Olykor eszembe jutott, hogy letolatom nullásgéppel, és veszek valami fasza kis parókát... de csak új munkahelynél menne, mert elég érdekes lenne a váltás egyik napról a másikra... Most ezzel a bazi rövid szőkével jól elvagyok. Már túl vagyok azon a koron, hogy presztízskérdést csináljak belőle. Ez van. Biztos egy faszi se tökéletes! Kivéve persze Brad Pittet vagy Mel Gibsont :) Gibson is kopaszodik - de kit érdekel?! :)
2011. jan. 23. 13:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Megfogadom a tanácsotokat!!
2011. jan. 23. 13:13
 6/8 anonim válasza:
Kedves Brigi! Azóta találtál valami jó megoldást? ... hasonló kérdéseket kapok én is. Engem talán még nem is zavarna ennyire a dolog, ha nem hallanám ezt mindig, még itthon is...
2012. jan. 26. 22:44
 7/8 anonim válasza:
Úúúúh hogy hányszor kaptam én is hasonló megszólalásokat...:D Jézusom de utálom...nem tudom mit gondolnak, én nem látom?! :D Ezzel csak azt érik el, h még jobban nem szeretem a hajamat...Meg mintha bármit lehetne tenni a genetika ellen..Én mostanában gondolkoztam el a hajhosszabításon, mert biztos sokat segítene, de rettentő drága:(
2016. jún. 13. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Fuh, nekem iszonyat sok hajam van, nagyon vastag szálú, nagyon dús, de nem mindig előnyös:P Egy copfban annyira összeáll, nekem fodrász ritkította, az valamennyire használt, hogy ne legyen annyira ,,sátor" hatása:-) A vékony szálú haj nagyon szép, szerintem mindenki az eredeti hajával a legszebb, de esetleg hajbeültetés segíthet!:-)
2022. okt. 12. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!