Nagyon vékonyszálú és kevés hajam van. Mit tehetek, h dúsabban nézzen ki?
ha tényleg semmi sampon nem használ, akkor hosszabbitás, hajbeültetés. Szerintem más nincs.
Biztos kipróbáltad az összes dúsitó sampont?? Nekem pl hatalmas hajkoronám szokott lenni, a zöld schaumától. Mondjuk eleve dús a hajam, de amikor azzal mostam nem lehetett kivasalni, kifésülni, összefogni, amikor frissen volt mosva. Szerintem ha még nem próbáltad , próbáld ki.
A másik. Ha hajmosás után előrehajolsz és a vizes hajon szétnyomsz kevés hajhabot, és előrehajolva száritod meg , akkor többnek fogg tűnni a hajad. Ha begöndorited, akkor is valamivel többnek tűnik. Vékony szálú, kevés hajnál, kerülni kell pl a hajvasalót. Lehet, hogy el kéne menni fodrászhoz dauerroltatni.
Az is lehet, hogy ezeken már mind túl vagy, bár gondoltam azért leirom, viszont ha ezek nem válnak be, azt hiszem tényleg csak a hajbeültetés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!