Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az normális érzés, hogy az...

Az normális érzés, hogy az arctisztító tonikom iszonyatosan csíp? Nem a bőröm felszínén, hanem sokkal mélyebben.

Figyelt kérdés
Eddig a Fabulon Tini tonikját használtam, nagyon szerettem, de mégsem volt az igazi. Azt hallottam, hogy mivel alkoholt tartalmaz, sosem lesz tökéletes megoldás. Most vettem egy másik arctisztítót, olyan erős, hogy hirtelen levegőt sem kapok tőle... :)(pár másodperc, ki lehet bírni) A használt részen pedig csípő érzés jelentkezik. A Fabulonnál nem volt ilyen, és nem tudom, hogy ez most jó vagy nem. Egy tuti: ez a cucc, csodát tett az arcommal. Érzem, hogy mélyen tisztít... :)
2011. jan. 23. 08:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kozmetikus vagyok.Túl erős a készítmény és irritálja a bőrt.Nem normális.Sőt vízhiányt is okozhat sajnos.
2011. jan. 24. 07:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) Úgy sem jó, ha utána arctejet használok? A szalicilsavra mindenki így reagál?
2011. jan. 24. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Az arctejet előtte kell különben a tonikot is leszedi.Ez nagyon egyénfüggő a vastagabb,zsírosabb bőr jobban tolerálja.A szalicilsav ugye a neve is mutatja sav,maró hatású,szárító.A te bőrödnek jót semmiképp nem tesz,ha kialakul a vízhiány,hámlani is fog:(.Mi a neve?Lehet,hogy már írtad valahol,de most nem néztem végig:(.Hátha tudok neked jobbat mondani.
2011. jan. 24. 13:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Clearskin arctisztító tonik mitesszeres bőrre
2011. jan. 24. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan van amit te irtál és ugyanugy csíp mint neked...:S

Én a helyedben nem használnám-csip+nem is használ annyira-

2011. jan. 24. 18:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Jelentem, makacs voltam, és nem hagytam abba szalicilsavas arctisztítást. Minden alkalom után hidratálom, mint állat, és most valami egészen fura történt. :)

Nem hámlik, nem száraz, az arcom csodaszép, és a csípést egyáltalán nem érzem! 1 hét használat kellett, hogy hozzászokjon a bőröm vagy ez most micsoda?

2011. jan. 26. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!