Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akiknek volt már "hivatlan...

Akiknek volt már "hivatlan vendége" (tetű), annak mennyi időbe telt, míg kiírtotta az egészet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 20:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ismerosomnek volt es vettek ra vlaami szert a patikabol... azt hiszem azzal kelett atfesulgetniuk es megolni oket vagy nem tudom.. de menj el egy patikaba es kerj ra valo szert es annak az utasitasain irja hogy hog ymint.. hogy meddig tartott nem tudom mert neki voltak "barnaboru"osztalytarsai es mig nem koltoztek mashova addig tobbszor elkapta.de azt hiszem 2-3 het kelett neki..
2009. febr. 3. 20:38
 2/2 anonim válasza:
Hát a védőnő nem mosott kezet és a kezéről átjött a tetű.De vettünk ilyen trutyit ami negyed óra alatt megdöglöttek és egy egész kupával kellett rárakni.Ez a szer egy alkalomra elég és 1000 forint körül jár ez a neve:NITTYFOR.(mondjuk nekem 2 volt benne de amúgy nagyon jó szer és ha nem negyed óra alatt akk is kiírtja,ja és két hétig védett lesz a hajad)
2010. szept. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!