Mivel tudnám egy kicsit világosabbá tenni a hajamat, vagy úgymond kimaratni egy kicsit?
Helló!
Sötétbarna hajam van,de az alját szeretném világosabbá tenni(nem hajfestékkel) hogy utána át tudjam kenni lila hajfestékkel.De már egyszer átfestettem és szinte nem is látszik h lila.
Olvastam olyanról,hogy citromlével át kell mosni ,amit én már kipróbáltam és nem látszódott semmi, 2.alkalommal lett egy kicsit világosabb.
Most mit tudnák tenni?Lécci segítsetek,nembaj ha olyan módszer ami káros a hajra csak hatásos legyen.
Előre is köszi!
Ha komolyan gondolod, hogy lilát akarsz alulra, akkor kell venned 6%-os hidroxit + szőkítőport+ egy lila hajfestéket.
A 6%-os hidroxi nem teszi tönkre a hajat, de picit kivilágosítja. A lényeg az, hogy amit barnán akarsz hagyni, azt kösd fel a fejed búbjára. Amikor kiszőkíted picit, kimosod , megszárítod, és aztán azt átfested a lila színnel.
Mással nem tudsz lilát csinálni, csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!