Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám egy kicsit...

Mivel tudnám egy kicsit világosabbá tenni a hajamat, vagy úgymond kimaratni egy kicsit?

Figyelt kérdés

Helló!

Sötétbarna hajam van,de az alját szeretném világosabbá tenni(nem hajfestékkel) hogy utána át tudjam kenni lila hajfestékkel.De már egyszer átfestettem és szinte nem is látszik h lila.

Olvastam olyanról,hogy citromlével át kell mosni ,amit én már kipróbáltam és nem látszódott semmi, 2.alkalommal lett egy kicsit világosabb.

Most mit tudnák tenni?Lécci segítsetek,nembaj ha olyan módszer ami káros a hajra csak hatásos legyen.

Előre is köszi!

2011. jan. 22. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondolod, hogy lilát akarsz alulra, akkor kell venned 6%-os hidroxit + szőkítőport+ egy lila hajfestéket.

A 6%-os hidroxi nem teszi tönkre a hajat, de picit kivilágosítja. A lényeg az, hogy amit barnán akarsz hagyni, azt kösd fel a fejed búbjára. Amikor kiszőkíted picit, kimosod , megszárítod, és aztán azt átfested a lila színnel.

Mással nem tudsz lilát csinálni, csak így.

2011. jan. 22. 16:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. jan. 22. 16:43
 3/3 anonim ***** válasza:
bnőmnek a kamilla sampontól a feje tetején a haj kivilágosodott.
2011. febr. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!