Fekete hajszínezőt használtam, milyen hajszínezővel tehetném egy árnyalattal világosabbá a hajam? Férfi vagyok! Bővebben lent:
A megjelenő ősz hajszálak miatt használtam a színezőt (Palette), de nagyon mesterségesnek hat, olyan mintha parókám lenne. Nekem az eredeti hajszínem egy árnyalattal világosabb hamvas sötétbarnás színű. De mindegyik sötétbarna színező amit láttam nagyon csillogó volt. Nem szeretném, ha feltűnő lenne, hogy színezem a hajam és ez a Palette fekete hajszínező nagyon sötétnek hat. Milyen hajszínező márkák vannak, amik nem csillogók, hanem természetesnek néznek ki és lenövéskor sem feltűnő? Esetleg tud valaki ajánlani az én hajszínemhez hasonló árnyalatot?
És, befogja-e a színező sötét barnára a hajamat, hiszen jelenleg fekete?
moss hajat sokszor és úgy hamar fakulni fog, én régen használtam 1 gyógyszertárban kapható korpásodás elleni sampont de nagyon kifakította a festett fekete hajam és azóta nem használom szóval esetleg kipróbálhatod azzal
a feketére semmi képpen ne fesd rá a sötétbarnát mert sokkal sötétebbnek fog hatni a barna mint egyébként amilyen lenne amúgy nyugodtan vehetsz bármilyen barna szinezőt mert egyik sem csillog úgy ahogy reklámozzák vagy a dobozán látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!