Alpecin hajszeszt kell használnom, csak azt nem tudom hogy hajmosás után szárítsam meg a hajam és úgy kenjem a fejbőrömre, vagy még úgy nedves hajra?
Szia! Köszi a választ! :) Hál'Istennek nekem nem kell minden nap kennem a fejem vele. A doki mondta hogy elég csak hajmosás után, de azt már elfelejtette elmondani, hogy száraz fejbőrre tegyem vagy sem.
Nem tudom hogy neked mik a tapasztalataid a hajszesszel kapcsolatban, mert nekem már másnap olyan tőle a hajam mintha zsíros lenne. :( Állítólag van samponja is és nagyon jó együtt a kettő.
Ha megtudtál még valamit írj nyugodtan! :)))
Szia:)
Nekem csak mondta, hogy használjam, de én csak szeszt használok, nem mondta, hogy mikor, úgyhogy használom reggel is, nekem nem zsíros tőle a hajam. ÁLtalában kétnaponta mosom:S, egyébként meg pont kb három nappal, mielőtt mentem, vettünk valami hajtonikot, kb ugyanaz mint a szesz, én azért szeretem, mert dúsabbnak látszik a hajam, a tövénél. Engem inkább a szaga zavar, anya azt mondja, hogy nem büdös, de én érzem, és engem zavar, akkor is ha nem kéthetes spagetti szaga van. Remélem elkezd nőni tőle a hajam, vagyis ami most nincs kinőve, az kinő, mert utálom, hogy nincs hajam, régen háromszor ennyi volt..:S Ha van valami tapasztalatod, írd meg légyszi:) Köszi
Gondoltam felélesztem ezt az oldalt :)
Már kb 3 éve használom az alpecin hajszeszt hajmosás után, heti 2-3 alkalommal. Ezzel együtt az Alpecin sampont használom. Érdemes tudni rólam hogy 19 évesen kezdett hullni,örökletesen elől elég durván és látványosan. Hála az égnek abba hagyta a hullást, már 2-3 hónap után, sőt rengeteg baba hajszálak kezdtek nőni. Utólag jöttem rá hogy sok DHT hormontermelés a hajhullás oka, amit az alpecin mérsékli ezt a bőrödön. Sokat köszönhetek az alpecinnek. Probáltam bánfi hajszeszt,Revalid pár hónapig stb. Biztos jó termékek, de az örökletes hajhullás ellen csak ez a szer jött be!
Nos, én közel egy éve használom a hajszeszt. Kitartó voltam, nem engedtem az internetes kommenteknek, akik szidták a cuccot mert nem lett hajuk 3 hét után.
Türelmesnek kell lenni. Amit tudni kell, hogy férfi vagyok, nem kimondottan örökletes hajhullással, mert a családban ez nálam jelent meg csak. Szóval igen, nekem is a tesztoszteron okozza, ma már egyre több huszonéves fiút látni kopaszodni.
Ugyebár a hajszesz és a sampon is kimondottan ezt a problémát célozza meg. A hajhullásom ha jól emlékszem hetekkel a használat után mérséklődött, ma már szinte nem is hullik, csak normális keretek között.
Most ott tartok, hogy rengetek babahajam lett, megerősödtek, nőnek, vastagodnak a szálak. Nem voltam tar kopasz, de eléggé látszott a fejbőröm, így 1 év eltelte után már ha végigsimítom a kezem is érzem a selymes hajszálakat. Sokan észrevették a változást és kérdezik mitől lett.
Úgyhogy én csak ajánlani tudom az Alpecint, igaz nekem a sampontól fáj a fejem, meg meg is dobogtatja a szívemet. Angol oldalakon olvastam, hogy ez mással is előfordult tőle.
Egy szó mint száz, német termék, bevált, hatásos, minőségi.
De csak kitartással sikerül!
UI: Szerintem hajmosás után éppen csak hogy ne csöpögjön a fejünk a víztől, akkor jó rákenni a szeszt, sokkal jobban hat mint száraz fejbőrre. De ha jól emlékszem a csomagolásra is az van írva, hogy nedves fejbőrre, szinte egyből érezni a hűs, bizsergető érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!