Havonta hányszor jártok kozmetikushoz szemöldökszedésre?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 20:38
1/10 anonim válasza:
Nyáron voltam utoljára kozmetikusnál, akkor kiszedte formára a szemöldökömet, azóta kb hetente kiszedegetem a kósza szálakat, amik szerintem nem oda illenek. Évekig minden 2. héten jártam, mert nem mertem magamnak szedni, mert mi van ha elrontom, de rájöttem, hogy ha egyszer a kozmetikus formára szedi, utána már könnyen ki tudom magamnak alakítani ugyanazt a formát azzal, ha csak a kóbor szálakat húzgálom ki.
18/L
2/10 anonim válasza:
Egyszer sem. Magamnak szedem, a világ legegyszerűbb művelete. Kozmetikus (két különböző) kétszer szedett nekem szemöldököt és nagyon csúnya lett, túl vékony (csodálkozó szemöldök), azt hittem elsírom magam, amikor tükörbe néztem utána.
3/10 anonim válasza:
En egyszer sem,magamnak szedem,festem.
5/10 A kérdező kommentje:
milyen ügyesek vagytok,h otthon kiudjátok szedni. Én tök béna vagyok hozzá és félek,h elrontom. A kósza szálakat én is kiszedegetem,de azért havonta 1x mindig elmegyek.
2011. jan. 21. 21:50
6/10 anonim válasza:
Havonta egyszer járok én is.Sajnos én sem tudom magamnak olyan szépre kiszedni.
8/10 anonim válasza:
3 hetente, és akkor mindent gyantáztatok is. Na a szedést soha nem hagyom kozmetikusnak, gyantáznia kell a szemöldökömet. Kóbor szálat kiszedem ha mennem kell valahová, de ez az ő dolga. Ki tudnám szedni, festeni is, de 3 hetente gyanta, masszírozás, pihenés még jól is esik:)
9/10 anonim válasza:
én havi egyszer, de addig otthon is ki szoktam szedegetni, de a kozmetikus szebben csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!