Nos. Nekem göndör hajam van de szeretnék frufrut. Jól lenne az nekem?
bocsi,nem volt kedvem lementeni a képet,de gondolom rá fogsz bukkanni a cikkben: [link]
biztos van még más stílus is,de személy szerint nekem leginkább ezek jönnek be. nézegess te is interneten+kérd ki a fodrászod véleményét,hogy mi állna jól és hogy szerinte mennyire fog visszagöndörödni,ha esik az eső vagy ilyesmi történik
Szia!
Nekem is göndör a hajam és 3 éve volt frufrum. Tényleg kell hozzá egy jó vasaló, meg sok fixálás, hogy úgy is maradjon, de a ködben, esőben, hóban, párában akkor sem fog úgy maradni. Mindig legyen nálad egy-két hullám csatt, hogy ha begöndörödik, el tudd tűzni, mert azért úgy nem néz ki túl jól. Ennyiből kicsit tényleg problémás a dolog, de én kipróbálnám a helyedben. :) Én szerettem ennek ellenére is és nem is akartam sokáig lenöveszteni megint. Ha nagyon nem tetszik, akkor pár hónapig hordhatod eltűzve, a frufru azért gyorsan nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!