Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nos. Nekem göndör hajam van...

Nos. Nekem göndör hajam van de szeretnék frufrut. Jól lenne az nekem?

Figyelt kérdés
Nem szotkam vasalni a hajam (akármennyire is szeretnék egyenes hajat) mert az csak roncsolja meg hasonlók. De ha lenne egy frufrum gondolom azt kéne vasalni. De bírná a hajam és nem göndörödne be amikor esik vagy köd van? Az ellen lehet vmit tenni? :S
2011. jan. 19. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, jóféle vasalót kell vásárolni!
2011. jan. 19. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
De sajnos ha esik vagy köd van akkor visszagöndörödik.
2011. jan. 19. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
:/
2011. jan. 19. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
és esetleg tudnátok vmi képet mutatni hogy hogy vágassam le h vmi formája, kinézete legyen?:$
2011. jan. 19. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

bocsi,nem volt kedvem lementeni a képet,de gondolom rá fogsz bukkanni a cikkben: [link]

biztos van még más stílus is,de személy szerint nekem leginkább ezek jönnek be. nézegess te is interneten+kérd ki a fodrászod véleményét,hogy mi állna jól és hogy szerinte mennyire fog visszagöndörödni,ha esik az eső vagy ilyesmi történik

2011. jan. 19. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is göndör a hajam és 3 éve volt frufrum. Tényleg kell hozzá egy jó vasaló, meg sok fixálás, hogy úgy is maradjon, de a ködben, esőben, hóban, párában akkor sem fog úgy maradni. Mindig legyen nálad egy-két hullám csatt, hogy ha begöndörödik, el tudd tűzni, mert azért úgy nem néz ki túl jól. Ennyiből kicsit tényleg problémás a dolog, de én kipróbálnám a helyedben. :) Én szerettem ennek ellenére is és nem is akartam sokáig lenöveszteni megint. Ha nagyon nem tetszik, akkor pár hónapig hordhatod eltűzve, a frufru azért gyorsan nő. :)

2011. jan. 19. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a tippeket :)
2011. jan. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!