Ha alapból göndör a hajam, akkor vágassak magamnak oldalas frufrut vagy inkább ne?
ha nem akarod minden nap legalább kétszer vasalni akkor ne:D
nekem is göndör hajam van és nekem azt mondták nem lesz vele semmi bajom. a f*szt! kb 2 óránként behullámosodott szóval örökké cipeltem magammal a hajvasalót, vagy mindig hátratűztem. kb egy éve volt és most már megnőtt akkorára mint a hajam és soha az életbe nem lesz többet frufrum!
Nekem is göndör a hajam, és van fufrum hozzá, tök jól néz ki, ha kiszárítom a fufrumat, de csak akkor, ha száraz, meleg nyár van, vagy nagyon alacsony páratartalmú a levegő, mert ha kimegyek egyből összeugrik, és hülyén néz ki.De nekem muszáj, mert nagyon magas a homlokom.Én a helyedben nem vágatnék fufrut, ha nem muszáj.Így nincsen vele gondod, úgy meg lenne :D, gondolj csak bele fél óra plusz vagy mínusz reggelente?Nos?
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!