Hogy kell felkenni a ricinus olajat a hajra?
Figyelt kérdés
Csak olyanokat olvasok hogy mindenki ezt használja meg jó meg stb...de hogy hogy is kell felkenni arról semmit nem találok. Csak simán fel kell rakni a hajra minden kotyvasztás nélkül?
És mennyi időre érdemes? Sok helyen olvastam hogy pl este felteszik reggel meg lemossák, így azon gondolkoztam hogy én is így csinálom. Jó lesz így?
2011. jan. 18. 20:49
1/5 anonim válasza:
na szóval..:) a felkenést úgy értsd (vagyis én így csinálom xd), hogy a 2 evőkanál ricinusolajat amit már összekevertem 1 evőkanál olívaolajjal vagy étolajjal és kicsit megmelegitettem, hogy hígabb legyen, azt felkenem úgy a hajamra, hogy elválasztgatom ilyen 1 cm-enként..na és akkor oda kenek ilyen pakolást és belemasszirozom..és így 1 cm-enként elválasztgatom. Szóval próbáld a fejbőrre kenni. Én heti 1-2x szoktam..vagy többször..de van hogy 2 hetente 1x..és igen..jó úgyis ha éjjelre felrakod(:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Akkor megyek felpakolom a hajamra:D
2011. jan. 18. 21:07
4/5 anonim válasza:
engem még az érdekelne hogy kell rá zacskó vagy csak simán törölköző és úgy aludjak? :D
5/5 A kérdező kommentje:
21:46
Én raktam rá zacskót, rá egy sapkát és úgy aludtam :) Szerintem hasonlóképp tegyél te is, mert a zacskó talán elcsúszhat vagy lejöhet és minden olajos lesz. A törülköző meg leesne forgolódáskor vagy ilyenek..:) Sok sikert neked is!
Egyébként mintha már most látnám a változást, de lehet csak beképzelem:D
2011. jan. 19. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!