A boltban vettem hagyományos élesztőt, ezt simán meg lehet enni? Nem lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 15:50
1/7 anonim válasza:
Miért lenne bajod? az elésztötöl szebb lesz a böröd:)
2/7 A kérdező kommentje:
És kb mennyit kell ennem belőle egy nap, hogy hasson??
(köszi a választ :))
2009. febr. 2. 18:58
3/7 anonim válasza:
nem, nem lesz tőle semmi bajod, elég 1 nap kb 1 körömnyit lecsípned, és bő folyadékkal mert elég szörnyű íze van
4/7 anonim válasza:
ha semmi baj a pociddal akkor eheted semmi bajod nincs.. de nalam pl volt helikobakterium elkaptam baratnomtol es akkor nem ehetsz mert szep kis gyomorfekelyed lesz!!de ha semmi gyomorpanaszod nyugodtam egyed:)
5/7 anonim válasza:
Bocs, de mire jó az, ha élesztőt eszel? Szebb lesz tőle a bőröd vagy mi? Világosítsatok már fel!
6/7 anonim válasza:
a pattanásoknak nagy ellensége az élesztő:) naponta 1 bab nagyságút eszel kb 2 hoapig és a bőrőd gyönyörű lesz:)
7/7 A kérdező kommentje:
Ngyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :D !!
2009. febr. 3. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!