Mit csináljon az ember, ha pattanásosodni kezd az olajos ételektől?
Figyelt kérdés
(A bátyámról szól, 24/F.)
Amikor olajos ételeket, vagy magokat eszik (pl: napraforgómag, mogyoró) pattanásos lesz. Ezt hogy lehet megakadályozni? Milyen szerekkel, vagy ez szimplán szívás?
2011. jan. 17. 21:45
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, már visszafogta magát.
De kb. azok a kedvenc kajái, meg inne/enne lenmagolajat, amitől...hát ugye tudjuk.
2011. jan. 17. 21:54
3/7 anonim válasza:
Vagy lemond az olajokról, vagy a pattanástalan arcbőrről. De talán a legegyszerűbb lenne elmenni egy bőrgyógyászhoz. Én pl tejet nem ihatok, mert ugyanez a probléma, és azt mondták, csak a gyógyszeres kezelés alatt nem szabad. Mióta nem szedek gyógyszert, is olyan lesz az arcom, ha tejet iszok. Ez van, el kell fogadni.
4/7 anonim válasza:
nekem a csokitól lesz olyan... 20/L
5/7 anonim válasza:
Nem kell lemondania!Egy a lényeg a mértékletesség.Az olajos magvakra a szervezetnek szüksége van!!!
6/7 A kérdező kommentje:
22:14:
Te szegény! :D
Igen, azt teszi!
És nem lehet enyhíteni rajta? :( Mármint úgy értem, hogy ne legy tiszta pattanás a feje, csak pár legyen.
2011. jan. 18. 17:37
7/7 anonim válasza:
De lehet,csak ne egy zacskóval egyen meg.A mandula kifejezetten jó.Tisztítsa az arcát rendszeresen és használjon arcradírt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!